BurtoN Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 nja man tada problema ka serveris nedarbojas ar portu 27015... un taa ir vislielaka problema pagaidam jo kad darbinu ieksha savu CW pluginu (plugina apraksts) man vinsh iedarbina cik noprotu serveri ar to portu un man izlec errors ka nevar iedarbinaat... varbut kads hakeris var palidzet izlabot to ka iet ieksha ar to citu portu vai palidzet uztaisit ta lai viss serveris iet ar 27015 portu! Ieprieksh pateicos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Neiedziļinājos lietas būtībā, bet kā tu domā palaist serveri caur pluginu, kura darbību nodrošina pats serveris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurtoN Posted July 28, 2006 Author Report Share Posted July 28, 2006 njaa nekas es izlaboju... vnk nokachaaju amxmodex un ari AMX war (clan war) pluginu! bet es izdomaaju iegaaju caur notepad un izlaboju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 ak oizlaboju? es savam draugam taisīju serveri bet visu laiku rādijās bad load ar to pl8uginu mo6k vari pateikt kā to izlabot jjo mēs bijām ieslēguši visus modelus!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) adidasd nokomplitee .sma vajadzeet paliidzeetu Edited July 28, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Es iemetu pluginu paha amxx.. Nez ka dabuju to gatavu bet man viss iet un nekadi porti nejudzas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 maybe tu laid serveri kad pac esi csaaa. Serveri laid kad neesi veel pac iegaajis csaa. Un kad palaid tad ej csaa. Jo piem ja ir ieslegts cs un grib meginaat laist serveri uz 27015 portu, tad arrii izlec eeeeroorins Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForCe^ Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 es zinu shitas labs plugins Tur plugins pats peec katra rounda raada rezultaatu Un lai saaktos CW visiem chataa jaauzraksta ready tad tikai CW var saakties Shito pluginu jaaliek uz turniiriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudeboyz^^ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 maybe tu laid serveri kad pac esi csaaa. Serveri laid kad neesi veel pac iegaajis csaa. Un kad palaid tad ej csaa. Jo piem ja ir ieslegts cs un grib meginaat laist serveri uz 27015 portu, tad arrii izlec eeeeroorins varbut ari var dabutt kadu cita veida CW pluginu es pamekleju un neko vairak ari neatradu!Varbut kadam jaw ir un var seit iemest o_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now