bukuciS Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Šeit links par 21 gadu vecu džeku, kurš izdomāja izveidot webu, kur jebkurš var iegādāties savu reklāmu pērkot pixeļus. Maksa ir tāda 1pixelis - 1$! Rēķinot, ka rūtiņā ir 10x10 - tas ir 100$! Beigās džēks kļuvis par milionāru ar šo savu ideju! Var papētīt un atrast arī plaši zināmas firmas kā - eBay, Yahoo u.t.t! Million Dollar homepage palasot tajā webā to firmu atsauksmes, viņi saka, ka sākumā licies sviestains projekts, bet pēctam nedēļas laikā peļņa augusi pa 40%-50%! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Ko tik neizdomaa Kam ir kaadas idejas var pelniit labu cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 uj, cik vecs, kadus 4 meneshus tochna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Cukas veiksme shim puisim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted July 26, 2006 Report Share Posted July 26, 2006 Haha, ka tik ne arī. Smagi vecāks. Reiz skolā vienam čalim ienāca prātā doma atkārtot ko līdzīgu Latvijā, bet nelikās diez ko perspektīvi un negribējās taisīt pakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osenzo. Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Miljons Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Miljons haha, kopš es to lapu apskatīju pirms vairākiem mēnešiem tur nekas pārāk daudz klāt nav nācis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 haha, kopš es to lapu apskatīju pirms vairākiem mēnešiem tur nekas pārāk daudz klāt nav nācis. Nekā Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 šādas līdzīgas lapas ir tūkstošiem, un man liekas vienīgā, kura tā īsti ir aizgājusi ir oriģināls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 šādas līdzīgas lapas ir tūkstošiem, un man liekas vienīgā, kura tā īsti ir aizgājusi ir oriģināls... nu taapeec jaadomaa kaut kas jauns - origjinaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 (edited) nu taapeec jaadomaa kaut kas jauns - origjinaals Ja vien to būtu tik pat vienkārši izdarīt kā pateikt . Edited July 28, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Caur mozillu nemaz to lapu nevar valja .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 Caur mozillu nemaz to lapu nevar valja .. es veru caur mozillu un man atver . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 mans ietekums izveidot puzli ar miljons daļiņām un par katru daļinu 1$ un beigās, kad visi puzles gabaliņi ir savākti, bildē jāatrod kaut kas (bet tikai tad kad pizle ir savākta). Uzvarētājam 500 000 $ vai arī pirmajai vietai 300 000 otrajai 100 000 un trešajai 100 000. Lūk mana orģinālā ideja Ieguvēji visi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now