funt1k Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 paldies visiem par commentiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
funt1k Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 (aizmirsu) P.S. deadly tev labaaks tikai strafe's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Stundas nospēlētas pamaz ,pirmais posts forumā un tas pats uzreiz dodiet tiesības,kādā formā uzrakstīts pieteikums.Pilnīgi un galīgi neatbalstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funt1k Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 klausies.. es nesezhu cauraam naktiim pie PC, speledams CS... es straadaju un iespeeja speeleet ir TIKAI un VIENIGI vakaros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ja jau tu tikai vakaros spelee, tad kada jeega tew no taam tiesiibaam??? Vakaros vieneer pilns ar adminiem!!!! Pienemsim, ka tew iedos tiesiibas.... tad buus veelviens admins kursh bez rindas tiks iekshaa serverii un vienkarsho speletaju slotu skaits paliks mazaaks.... Neatbalstu!!! P.S Turpini speleet bez tiesiibaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Ja jau tu tikai vakaros spelee, tad kada jeega tew no taam tiesiibaam??? Vakaros vieneer pilns ar adminiem!!!! Pienemsim, ka tew iedos tiesiibas.... tad buus veelviens admins kursh bez rindas tiks iekshaa serverii un vienkarsho speletaju slotu skaits paliks mazaaks.... Neatbalstu!!! P.S Turpini speleet bez tiesiibaam Admins nenozīmē uzreiz slotu. Ļoti maz adminiem ir slots, visi pārējie tiek/netiek iekšā tieši tāpat kā parastie spēlētāji. Sorry par offtopiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Nu lab par to punktu bushu kljudiijies, vnk man ir gadiijies, ka mani izmet jo admisn naak.... (Tavu vietu ienema speletajs kursh ir ziedojis naudu) lab po... : Link to comment Share on other sites More sharing options...
_v-a-l-d-o_ Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 samuray tew taisniiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 30, 2006 Report Share Posted July 30, 2006 Nu lab par to punktu bushu kljudiijies, vnk man ir gadiijies, ka mani izmet jo admisn naak.... (Tavu vietu ienema speletajs kursh ir ziedojis naudu) lab po... : Nejau visi admini ir ziedojuši un nejau visi ziedotāji ir admini. Ok, pietiks spamot offtopikā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Izskatās čali ka pienāc vēlāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts