TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Es izdariju $o topiku laj paprasit sev votes tiesibas. Es speleju cs jau 3 gadi, no pirma diena kad es nopirku kompjuteru, uz gign jau pus gada varbut mazliet mazak. Gign serveri nakti un no rita , no rita visi admini gulj un visi speletaji prasa ''plezzz votemap'' , es gribu lai cilveki speletu , labas kartes , kuri patik vinjam. Es pats redzeju ka no rita nebija neviena admina un visi sauja uz saviem laj admins mainitu karti vinji domaja ka admin ir UP , bet neviena nau un visiem jaspele kartes kuras vinjam nepatik! Edited July 23, 2006 by TiT Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Shitais jaaliek dienas tekstaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 sen nebija ,kas tik labs lasīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Bet vismaz censhas rakstit latviski! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Sapratu tikai to ka veelies votemap.... Bet shaubos vai Tev kkas sanaax diemzheel.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 vienk nošaujies, atspārdi sevi, izlec pa logu - vienk nomirsti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 YEAH! Šitas ir reaals džeks ka es jums saku! Protams kad joks . Man patika kā šis pirms pāris dienām man pa mic teica ''bikl tu esi wh?'' ''bikl es taču redzu kad tu esi wh'' . No coments... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keDa Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 YEAH! Šitas ir reaals džeks ka es jums saku! Protams kad joks . Man patika kā šis pirms pāris dienām man pa mic teica ''bikl tu esi wh?'' ''bikl es taču redzu kad tu esi wh'' . No coments... Xa xa xa nopietni?? Vins vispar macees to vote uzlikt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Es maku visu es biju admins! ja jums ir smiekligi man ne! es gribu palidzet cilvekiem kuri spele nakti bez adminiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es maku visu es biju admins! ja jums ir smiekligi man ne! es gribu palidzet cilvekiem kuri spele nakti bez adminiem! aizmirsti, ka tu palīdzēsi kā admins. palīdzēt tu varēsi dodot naudu visu laiku vot tad tu būsī palīgs uz goda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 Es to ari daru kad man nauda ir! es vienmer addodu! ko tur zelot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 j@SN@ , tev vnk nespiid Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nav slikts rādītajs - pa vienu dienu jau 36 posti, tas nav BIN-LADENA (vai kas bija tas daunis) rekorda atkārtojums? palīdzi cilvēkiem - nošauj sevi, tici man, tu palīdzēsi ļoti daudziem uz šīs planētas, vienk izdari to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 TiT atvaļinājums uz kādu laiciņu un slēdza, ciet šito. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts