elxnis Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 kur var dabuut THE FAST AND THE FURIOUS TOKYO DRIFT beigas? cik es esmu lejupielaadeejis vienmeer nav beigas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es kacaju no trakera laikam no fat.lv nu pamegini tur vai ari tracker.deep.lv tur ari redzju man liekas ka beigam vajadzjea but jo daudz aiznema ta filma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) kā tu to domā nav beigas? nav titru? man arī titru nav, bet pričom tev viņus? filma beidzās tur, kur viņš k-kādu sava drauga paziņu sacenšas vai k-ko tādu.... edited: jericco, tas ir viņa drauga hana paziņa...(šona a.k.a. galvenā) vnk filmu skatijos nežēlīgi sliktā kvalitātē un skaņa tikpat kā nebija.... novilku velreiz. un par to fātera draugu izštukoju tapēc, ka tam viņa tēvam arī bija american muscle mašīna, tikai bez motora... Edited July 23, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 kā tu to domā nav beigas? nav titru? man arī titru nav, bet pričom tev viņus? filma beidzās tur, kur viņš k-kādu sava tēva vecu draugu sacenšas vai k-ko tādu.... ne! vaidzetu saakties kkaadaam sacensiibaam un apstaajas un taalaak nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Waru atsutit !~! ! ! !(tapat man winja nepatika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 nu labi, kam ir pilna versija un var iedot preciizu nosaukumu kaa mekleet ieksh DC++? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ne! vaidzetu saakties kkaadaam sacensiibaam un apstaajas un taalaak nav! Nu ja tu domaa to briidi, kur Diizels aizlaizh ar to otru pidinju, tad taas arii ir beigas, turpinajums sekos nakoshaja seerijaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 man filma beidzas ar taadu kadru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) Tjipa turpinājuma pēc tā kadra ir, kad tie abi džekiņi ne pa tēmu bazarē, tad atnāk tam Tokyo Drift galvenajam varonim čikse, abās malās pa japānietei. 1. Japāniete saka: "Redī" 2. Japāniete saka: "Seto" Un krutā čikse saka: "GO" Tad viņi tur aizmočī un viss.. Titri & Prodigy - You will be under my wheels. Nekādas sacenes nav. Vari būt mierīgs. Nu re nevajadzēs tev vairs kačāt. Edited July 23, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ne! vaidzetu saakties kkaadaam sacensiibaam un apstaajas un taalaak nav! pajolinj taas arii ir beigas un tas nav sens teeva draugs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Es noka4aju no file.lv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 tas dzeks bija no pirmas dalas, un vinjs tb pazina to gaili kuru nozmiedza..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now