Zembergs Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Pasakiet kaads luudzu kur var nolaadeet to ka csaa teemeklis ir arii visiem snaiperiem kamer nepievelk, un veel tas last weapon used paraadas momentaa, nevis veel kautko pa4akaree un tad tikai... KUR TO VAR NOLAADET? Mosk uzraxtiju nesaprotami, bet ceru ka kaads kurs zin sapratiis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) 1. WTF? ;D 2. hud_fastswitch 1 konsolee rakstaams edit: typo Edited July 22, 2006 by hydro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zembergs Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 nesapratu tavu edit un luudzu pasaki arii kaa var to teemekli kempiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Tu domaa lai snaiperenju teemeklis buutu taads kaa automaatiem un pistoleem?? Ja jaa, tad tas nav iespeejams!! Ja tu gribi lai tev buutu taads teemeklis tad noka4aa 4iitus, bet tad tu buusi stulbs 4iiters!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Saskatījies demkas? jā lol, skatoties demkas tev viņš rādās kautvai tev nav čīti, bet ja tu spēles laikā gribi lai tev būtu, tad tev jānokačā kādi sūda faili. Bet tad tu būsi čītaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 ir taads awp skinns ka pa vidu ir teemeklis bez zoomoshanas bet es vinu izdzeesu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 TAS NAV SKINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 TAS NAV SKINS ir es pats vinu biju uzlicis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 kr4i nu tas ir tipa skins, bet tie ir tāpat kā čīti, protams vinji nav jāpalaiž kā cd-hack, vai kkādi tur citi sūdi, tie faili ir jāpāraksta pāri vecajam v_awp.mdl & v_scout.mdl... bet tas skaitās kā čīts, ar to sūdu nav atļauts spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ir taads awp skinns ka pa vidu ir teemeklis bez zoomoshanas bet es vinu izdzeesu a kur tu winju dabuuji RavenHolm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 tikpat labi tu vari uzīmēt ar marķieri punktiņu sava monitora vidū....(vienā topikā jau pa šo bija apspriede) tāpat awp lielais atsitiens nodrošinās to, ka parasti šaviens trāpīs kādus 2 metrus no vajadzīgas vietas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) nju jaa! tikpat labi agraak es kaadu laiku tureeju mazu liimlentes gabalu monitora viduu!! bet tas neko iipashi nepaliidzeeja!! Edited July 23, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 kr4i nu tas ir tipa skins, bet tie ir tāpat kā čīti, protams vinji nav jāpalaiž kā cd-hack, vai kkādi tur citi sūdi, tie faili ir jāpāraksta pāri vecajam v_awp.mdl & v_scout.mdl... bet tas skaitās kā čīts, ar to sūdu nav atļauts spēlēt es tak ar vinu nespeeleeju es tikai gribeeju zinaat vai vinsh tieshaam taa darbojas bet peectam neemu aaraa Es neatceros kur dabuuju laikam viens dzheks pa skype atsuutiija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zembergs Posted August 17, 2006 Author Report Share Posted August 17, 2006 nu jaa, bet es nebiju domaajis to hud_fastswitch, bet gan taa, ka tad kad tu piespied last weapon used tad teiksim deaglu vinsh neapgriez ap pirkstu, bet uzreiz momentaa vinju izvelk un tu esi gatavs uzreiz shaut. vot taa... kur taadu pluginu var dabuut. zinu ka Darekam taads ir un citiem pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
[LaxiTy] celT1c^ Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu jaa, bet es nebiju domaajis to hud_fastswitch, bet gan taa, ka tad kad tu piespied last weapon used tad teiksim deaglu vinsh neapgriez ap pirkstu, bet uzreiz momentaa vinju izvelk un tu esi gatavs uzreiz shaut. vot taa... kur taadu pluginu var dabuut. zinu ka Darekam taads ir un citiem pro var uzlikt ka tu neredēsi kā viņš apgriež pistoli , bet laiks tāds pats kā parasti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 nu jaa, bet es nebiju domaajis to hud_fastswitch, bet gan taa, ka tad kad tu piespied last weapon used tad teiksim deaglu vinsh neapgriez ap pirkstu, bet uzreiz momentaa vinju izvelk un tu esi gatavs uzreiz shaut. vot taa... kur taadu pluginu var dabuut. zinu ka Darekam taads ir un citiem pro tev tach saka ieraxti konsolee hud_fastswitch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 vins doma lai deaglu neapgriež ap pirkstu bet uzreiz šauj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 (edited) nu jaa, bet es nebiju domaajis to hud_fastswitch, bet gan taa, ka tad kad tu piespied last weapon used tad teiksim deaglu vinsh neapgriez ap pirkstu, bet uzreiz momentaa vinju izvelk un tu esi gatavs uzreiz shaut. vot taa... kur taadu pluginu var dabuut. zinu ka Darekam taads ir un citiem pro TAS TAKS IR HLTV MODELS Edited August 17, 2006 by c0m3nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 man ar bija tas ka radas teemeklis bet re-instaleju CS!:9 pazusda Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 no taa tava ierochu mainiishanas modelja nav nekaada labuma tikai savaadaak izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 no tiem modeliem vienigais labums ir tads ka Tu nem visus ierocus tik pat atri ka,kad skaties HLTV demku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 no tiem modeliem vienigais labums ir tads ka Tu nem visus ierocus tik pat atri ka,kad skaties HLTV demku! TUR NAV NEKAADA LABUMA, peec izskata varbuut izskataas ka tu vinju aatri panjem, bet reaali uzreiz kaa panjem to ieroci nevari izshaut bishkiinj jaapagaida, jo tiem miodeljiem ir apgriezts laiks kad iilgu paarmet paar pirxtu. nemaacejeu savaadaak aatrumaa uzraxtiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts