^Ali^ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 REC Edza, kas tu nesaproti, ka no tā tava plikā rec ir 0 jēga !Nav ko šeit postus krāt, ja gribi dot rekomendāciju tad paskaidro kapēc ar ko tik labu viņš izceļas! utt! No manis denjam rec, jo džeks daudz laika pavada serverī un tādā gadijumā bez šīm komandām nevar iztikt! Vienīgi man arī žēl, ka čalis visu vasaru būs pavadijis gign serverī, kad tai pašā laikā varēja iet ar čiksām čilot pie dabas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 denja lai arii ir cs`a maniaks ir godiigi nopelniijis uzticiibu -REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Es atbalstu denju, jo viņš serverī uzturas ļoti bieži un šīs komandas es domāju viņš tiešām ir nopelnījis pilnībā! Banojot 4iterus bieži (denjas gadījumā) šīs komandas nepieciešamība ir ļoti liela! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted July 28, 2006 Report Share Posted July 28, 2006 zinu ka no manis te nav nekada jeega, BET kad gribas uzraxtiit denjam, caur A.chatu par 4iiter (lai vinsh neaizmuuk ) atceros ka vinam nav tadas iespejas to izlasiit. Tapec kautvai delj speletajiem kam nav acc tas buutu nepiecieshams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Te jau visi Denju ir debesīs uzcēluši ,labi labi es jau arī atbalstu viņu .Tikai tik tiešām žēl čali ārā tāda vasara kāda sen nav bijusi bet puika tik griež cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 30, 2006 Author Report Share Posted July 30, 2006 es ceru ka macho driz paradisies pie PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 denja-seenju eedaajs. spēlēt māk (domāju gan, ja jau džekam nav nekā izņemot cs), pamatkomplektācijā sūdus nav taisijis. get a life, dude, get gf... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr0p3z Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nu pielieciet vinjam tak to "xchat" denja jau ilgi gaida Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 tiesam denjai var likt klat jo denja loti biezi spele un ir briizi kad denja ir bet citi kam ir vajadziigais acc nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Ludzu pielikt manam accessam xchat xpsay jo es nevaru iztikt bez 6itas komandas . Ir daudz momenti kad 4iters spele pretiniekos un man 64iet ne4ito bet tomer vin'6 ir 4iters , man pasaka ka 4ito un vin'6 aizlaizas butu man xchat man pateiktu adm 4ata un vis BUTU OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts