Jump to content
GIGN Forum

Upgraid


denja
 Share

Recommended Posts

REC

Edza, kas tu nesaproti, ka no tā tava plikā rec ir 0 jēga !Nav ko šeit postus krāt, ja gribi dot rekomendāciju tad paskaidro kapēc ar ko tik labu viņš izceļas! utt!

No manis denjam rec, jo džeks daudz laika pavada serverī un tādā gadijumā bez šīm komandām nevar iztikt! Vienīgi man arī žēl, ka čalis visu vasaru būs pavadijis gign serverī, kad tai pašā laikā varēja iet ar čiksām čilot pie dabas smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Es atbalstu denju, jo viņš serverī uzturas ļoti bieži un šīs komandas es domāju viņš tiešām ir nopelnījis pilnībā! Banojot 4iterus bieži (denjas gadījumā) šīs komandas nepieciešamība ir ļoti liela!

Link to comment
Share on other sites

zinu ka no manis te nav nekada jeega, BET kad gribas uzraxtiit denjam, caur A.chatu par 4iiter (lai vinsh neaizmuuk ) atceros ka vinam nav tadas iespejas to izlasiit. Tapec kautvai delj speletajiem kam nav acc tas buutu nepiecieshams.

Link to comment
Share on other sites

Ludzu pielikt manam accessam xchat xpsay jo es nevaru iztikt bez 6itas komandas . Ir daudz momenti kad 4iters spele pretiniekos un man 64iet ne4ito bet tomer vin'6 ir 4iters , man pasaka ka 4ito un vin'6 aizlaizas butu man xchat man pateiktu adm 4ata un vis BUTU OK ! blink.gif

thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...