LiL_Netii Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) eemm.... nu ir iespeeja pieregjistreet niku sev ar admina tiesiibaam un nonjemt banu... siikaak sheit spied Sitas labais, var ritiigi pareekt... Kas tik tur nav rapid utt shiti psc Edited August 1, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 Tagad man var nonemt banu ? es ceru ka esu atseedeejis savu (ne gluzi savu) sodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 nu ti dozdisj poka zagljanet kto nebudj iz Gignovcev ili moderatorov ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) man noņēma... Kaa saka dzimis stringos par temu : es domaju ka nevaidzetu iipashi ilgu laiku likt ja jau pujsis griezas seit tad jau vins nozeelo savu riicibu.... Edited August 5, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 par temu : es domaju ka nevaidzetu iipashi ilgu laiku likt ja jau pujsis griezas seit tad jau vins nozeelo savu riicibu.... ja tu buutu te dabuujis banu vai tu negriestos sheit pat ja zinaatu ka esi vainiigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 (edited) ja tu buutu te dabuujis banu vai tu negriestos sheit pat ja zinaatu ka esi vainiigs? Nu ja man buutu pofig es vinja nespeeletu negrieztos un apzinatu savu vainu bet vins ta4u apzinas ko dara ja atkartosies tad buus taads pats variants tikai bez piekapshanas.... iisteniba tu baigi stulbu jautajumu uzdevi man pat liekas tas bija vispar tikai posta delj nevis lai zinatu kada bus atbilde.... un iisteniba atskiriigs par ko dabuju par spamu es zinatu mana vaina nav tolka iet un sudzeties tapat nenjems nost ept... Edited August 5, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiZiX_ Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 nabaga parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts