TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 ja dumaju par ban nabo ostvitj on uze spamil tam 3 dnja ja sam videl,v to vremja nebilo adminov on pisal ''vse go plezzz connect IP'' esli uuDEE zabanil na par zna4it serjozno etot 4el polu4il kak pologaetsa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 lolroflutt. kaads nav padomaajis par to, ka dzheks, kas chiitoja pirms tam, chiitos atkal? un atkal buus bans, un atkal bus sudziiba. tad nu jeega njemt banu nost = 0 Absoluti ar tevi piekritu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 bans ir par smap, aljo centrāle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Man ari bija ban par spamu es nespeleju 1.5 menesi gign serveri! Nu banam jabut varbut ne parl bet 1 menesi absoluti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Man ari bija ban par spamu es nespeleju 1.5 menesi gign serveri! Nu banam jabut varbut ne parl bet 1 menesi absoluti! es tev palūgšu nomirt, tad atkal piedzimt, tad lai tev pāri pārbrauc 1000000.... mašīnas, nē labāk tanki, tad tevi atkal salipināt kopā un uz gateri, kur tevi iemest šķeldotājā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiT Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 lol neko gudrak nevareji izdomat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 manupraat shitam bazaram nav jeegas - mircaa pateikshu uuDEE lai pasaka kas un ko , kljuus skaidraak Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 manupraat shitam bazaram nav jeegas - mircaa pateikshu uuDEE lai pasaka kas un ko , kljuus skaidraak esa domaju vnk uuDEE jaapciemo forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 (edited) ja dumaju par ban nabo ostvitj on uze spamil tam 3 dnja ja sam videl,v to vremja nebilo adminov on pisal ''vse go plezzz connect IP'' esli uuDEE zabanil na par zna4it serjozno etot 4el polu4il kak pologaetsa! un ja es teikshu ka tu dirs? jo varu 300% apgalvot ka parodija nekad.. atkarotoju nekad taadu murgu nerakstiitu.. tas tu varbuut 14 gadiigs vari taa uzrakstiit.. cilveeks ir pietiekami vecs lai taadu glupiibu ka tu nedariitu... P.S. Group: Members Posts: 36 Member No.: 6232 Joined: 23-July 06 tu jau nemaz neesi spameris... Edited July 23, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 nee TiT nu tu esi pavisam normaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUCE-BIMm Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: $$$ Bling Bling $$$ BustaRhymes BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: JUCE-BIMm BAN] Iemesls banam: recoil BAN] Bans uzlikts pirms 119 dienam 14 stundam 53 minutem 24 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta Man jau vienkaarshi saak besiit! Esmu PILNIIGI godiigs speeleetaajs un nekad neesmu pat meeginaajis speeleet ar chiitiem! Vienu vakaru iegaaju uzspeeleet Gign.lv ,kuru uzskatu par labaako serveri Latvijaa ! Uzreiz pirmajaa vai otrajaa raundaa no galinaaju triis cilveeku peec kaartas un pat ne galvaa , kad mani izmeta aaraa ! Un paraadija ,ka kautkaads perdinsh bling bling ,kuram vajadzeetu iedot pa muti mani ir izmetis ! BET ES SPEELEEJU BEZ JEBKAADIEM CHIITIEM ! Tad rodas jautaajums - Vai tie kas labi speelee arii ir jaamet aaraa ! Es uzciitiigi gaidiiju ,kad Juus labosiet savu kluudu un man banu nonems , bet jau kaa redzat ir pagaajis krietns laiks , bet bans staav kaa staaveejis ! VIenkaarshi - Negraujiet sev pashi imidzhu ar kautkaadiem suudiigiem adminiem - Kuri riikojaas nepamatoti ! Paldies ! Ceru ,ka liidz vakaram bans jau buus nonjemts ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 (edited) da blin atrada kur iepostot savu suudziibu.... vnk lol Edited July 24, 2006 by cs_parodija Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 (edited) BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: $$$ Bling Bling $$$ BustaRhymes BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: JUCE-BIMm BAN] Iemesls banam: recoil BAN] Bans uzlikts pirms 119 dienam 14 stundam 53 minutem 24 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta Man jau vienkaarshi saak besiit! Esmu PILNIIGI godiigs speeleetaajs un nekad neesmu pat meeginaajis speeleet ar chiitiem! Vienu vakaru iegaaju uzspeeleet Gign.lv ,kuru uzskatu par labaako serveri Latvijaa ! Uzreiz pirmajaa vai otrajaa raundaa no galinaaju triis cilveeku peec kaartas un pat ne galvaa , kad mani izmeta aaraa ! Un paraadija ,ka kautkaads perdinsh bling bling ,kuram vajadzeetu iedot pa muti mani ir izmetis ! BET ES SPEELEEJU BEZ JEBKAADIEM CHIITIEM ! Tad rodas jautaajums - Vai tie kas labi speelee arii ir jaamet aaraa ! Es uzciitiigi gaidiiju ,kad Juus labosiet savu kluudu un man banu nonems , bet jau kaa redzat ir pagaajis krietns laiks , bet bans staav kaa staaveejis ! VIenkaarshi - Negraujiet sev pashi imidzhu ar kautkaadiem suudiigiem adminiem - Kuri riikojaas nepamatoti ! Paldies ! Ceru ,ka liidz vakaram bans jau buus nonjemts ! tu daunis esi?? kjip tu gaidiiji!! tik ilgi!! jaa jaa taads dirseejs!! stulbais 4iiters!! EDIT : p.s atvainojos par rupjiibaam, bet man vienkaarshi besii aaraa taadi kas 4iito, pagaida kaadu laiku, saprot ka demkas wairs naw!! un tad ieliek suudziibu, kaa newainiigais!!! Edited July 24, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
ezsity Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: macho BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: SG*//Atlant1s||cits* BAN] Iemesls banam: kaut tev olas nopuutu un tev liktu vinjas apeest kropli BAN] Bans uzlikts pirms 62 dienam 20 stundam 19 minutem 26 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] --------------------------------------------------------------- tas vispar ir normali.. Iemesls banam: kaut tev olas nopuutu un tev liktu vinjas apeest kropli ? kads admins tapat vien liek banus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 eu nu tas ir psc, comoon mos visi LIEKAM SAVAS SUUDZIIBAS IEKS MANAS SUUDZIIBAS!!!!! nu kur taadi rodas ????!?!?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 par spam kaukaads sods jau jaasanjem ir un taa nav muusu vaina, ka to neesi nopelniijis tu. Bet nu domaaju, ka peec kaada laicinja varees njemt nost Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 par spam kaukaads sods jau jaasanjem ir un taa nav muusu vaina, ka to neesi nopelniijis tu. Bet nu domaaju, ka peec kaada laicinja varees njemt nost paldies, ar nepacietiibu gaidiisu to briidi , kad atkal vareesu speeleet uz juusu serva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 Gribaas reaalu Ip jebkur Latvijaa? Piesleedz Latnet tieso piesleegumu. 60 ls meenesii. 300ls aparatuuras iegaade un 100ls uzstaadiisana. Atrums 6mb/s download ap 2mb/s . Karo4e pagaidaam nesuudzos. Ja 24h no vietas nav nets tad par to meenesi nav jaamaksaa Esmu nemaksaajis jau 6 reekjinus IR to veerts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 un kas tas bija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Kur tad nava tev , viss ir iespejams ja pameklesi un paintrasesies ! un par to Ip neviens jau nezina varbut tu melo varbut tu saki taisnibu , to nevar zinat taka banu tev 99 % nenems nost ! man noņēma... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 Domāju ka par spamu tak uz Nenoteiktu Laiku nav jākliek bans... max uz 2 mēn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 nu tad ,es driikstu mani atbriivot no sii soda ? tiesaam dazreiz gribas ieiet uzspeeleet sinii serveri, bet joprojaam to nevaru izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 Es atstātu, jo ienīstu spamerus. hmm ienisiti spamerus ja ? a tu savaa signatuuraa nereklamee emm cs serveri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 nu tad ,es driikstu mani atbriivot no sii soda ? tiesaam dazreiz gribas ieiet uzspeeleet sinii serveri, bet joprojaam to nevaru izdariit es domaaju, ka veel kaadas 4 dienas jaapaliek, lai buutu kopaa 2 nedeeljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) bija ta, speleju @ gign pekshi ienak chels un kaut ko spamoja, nu par to ar atravas. Bet ja nemaldos tas bija pavisam cits chels ko es nobanoju par spam Edited July 31, 2006 by uuDEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts