cs_parodija Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: uuDEE BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: TrAkAIS#666 TrakTOrISts BAN] Iemesls banam: spam BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 6 stundam 53 minutem 32 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sa Es uz sii servera jau kaadu laiku speeleeju un spamojis neesu, tikai gadiijaas ka viens pidinš no šii ip izdomaaja paspamot. es nezinu kas tas bija par spam , bet driikst luugt banu nonemt vai vismaz samazinaat laiku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 tagad ar sitiem baniem ka nomainijas ip un ban driz laikam visi ip buus nobanoti un gigna nebus iespejams uzspelet :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 ja man mainiitos ip es suudziibu nerakstiitu un vnk nomainiitu, bet es taa nevaru izdariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: uuDEE BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: TrAkAIS#666 TrakTOrISts BAN] Iemesls banam: spam BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 6 stundam 53 minutem 32 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sa Es uz sii servera jau kaadu laiku speeleeju un spamojis neesu, tikai gadiijaas ka viens pidinš no šii ip izdomaaja paspamot. es nezinu kas tas bija par spam , bet driikst luugt banu nonemt vai vismaz samazinaat laiku ? ja nemaldos es vin'u vakar redzeju serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ja nemaldos es vin'u vakar redzeju serveri Ja nemaldos, tad es arī.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Iegādājies reālu IP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 Iegādājies reālu IP? te vnk nav taadas iespeejas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kur tad nava tev , viss ir iespejams ja pameklesi un paintrasesies ! un par to Ip neviens jau nezina varbut tu melo varbut tu saki taisnibu , to nevar zinat taka banu tev 99 % nenems nost ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 eemm.... nu ir iespeeja pieregjistreet niku sev ar admina tiesiibaam un nonjemt banu... siikaak sheit spied Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 eemm.... nu ir iespeeja pieregjistreet niku sev ar admina tiesiibaam un nonjemt banu... siikaak sheit spied MAN VIENS VARDS SAKAMS LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 ha ha ha loti smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 varētu samazināt vismaz.. zellis nesen kā tikai tika gign.. esiet atsaucīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Ja tas kaut ko maina - cilveeku jau zinu kaadu laiku un tik tieshaam zinu ka vinjs nespamotu, jo vinjam vnk taada vaidziiba nav.. Nav ne servera, ne doma kaut ko taadu taisiit.. + vel 2 man zinaamos severos admins.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ja dumaju cto nado snjat, ponjatj cela mozno... provaideri bivajut na stolka ebanutimi cto svojemu klientu nemogut dazhe predostavitj realnij iP ! parenj za cto ti dengi plotish ?! otkazivajsja ot nih ! nebosj kakoj nebudj livas ?! ili baltcom?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 da nee dziivoju pagaidaam tukuma rajonaa ;D a te visi provaideri ja dod ip tad uz saadžu vienu aatrums vismaz ir normaals bet nu gads vel jaaiztur, skolu pabeigsu tad buusu riigaa un tad jau ievilksu sev cilveeciigu netu ar reaalu ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 nu togda dazhe neznaju chem tebe pomocj.... pustj rasmotrjat tvoju prosbu kto nebudj iz gignavcev zdi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 (edited) iesaku nonjemet banu!! Edited July 23, 2006 by zero Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 cs_parodiju zinu no kopidejas laikiem.. Stingri shaubos vai vinsh butu shadi rikojies ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Nu vajadzētu, vajadzētu apžēlot šo tipiņu. Nesen kā sāka spēlēt @ GIGN un ir sakarīgs pēc defoulta. Nu vismaz samazināt bana termiņu. zero - Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 Nezz, parodija taads laadziigs kekss izskatiijaas....!!! p.s. zero, tu esi labaakaa, atbilsti savam nick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 lolroflutt. kaads nav padomaajis par to, ka dzheks, kas chiitoja pirms tam, chiitos atkal? un atkal buus bans, un atkal bus sudziiba. tad nu jeega njemt banu nost = 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 it kā jau ir tāda lieta, ka it kā cilvēki ir saprātīgas būtnes, kuri mācās no savām kļūdām... it kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted July 23, 2006 Author Report Share Posted July 23, 2006 tur nebija 4iiti, vismaz rakstits ka bans ir par spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 lolroflutt. kaads nav padomaajis par to, ka dzheks, kas chiitoja pirms tam, chiitos atkal? un atkal buus bans, un atkal bus sudziiba. tad nu jeega njemt banu nost = 0 Tas nu gan.. bet kaa parodija teica vinjs nojaush kursh tas un ka shis no vinja sleepjaas.. domaaju to probleemu vinjs spees atrisinaat lai tas keks te vairs neraadas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 Tas nu gan.. bet kaa parodija teica vinjs nojaush kursh tas un ka shis no vinja sleepjaas.. domaaju to probleemu vinjs spees atrisinaat lai tas keks te vairs neraadas. jā, viņš teica, ka tas mazais pidiņš, kā ierauga parodiju bēg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts