Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kads zin kur var dabut tadu taka programu kur piem Windowam stils savadaks nu nava modernais bet cits savadakas krasas inonas utt .. ceru ka sapratat ko es domaju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rec Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kads zin kur var dabut tadu taka programu kur piem Windowam stils savadaks nu nava modernais bet cits savadakas krasas inonas utt .. ceru ka sapratat ko es domaju ! kur nokacat es nez bet nospied peles labo klikski properties - aperance tur ir color standart un windows style pamegini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 tas ir suds to jau es zinu ! bet ir vel kaut kads strunts kur var to stilu mainit proigrama laikam biju nu es nezinu tapec prasu jums ! vabrut zinas kads ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 jāpagooglē, ja ir tik vienkāršs jautājums, khem, pat 5 minūtes nepagāja, lai atrastu vajadzīgo. 1, 2, 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Bija proga, prims kāda gada pats lietoju, tur vareja gan visus tos sūda skinus mainīt, gan visu pārējo, kā arī skanēt kompi pret vīrusiem, vai kkas tamlīdzīgs... nu kr4 kad atcerēšos kā sauc, tad noteikti pateikšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 jāpagooglē, ja ir tik vienkāršs jautājums, khem, pat 5 minūtes nepagāja, lai atrastu vajadzīgo. 1, 2, 3. Paldies , bet ka vinu uzisntalet es ieinstaleju un nekas nava gaju property un tur skatos nava tadas , Kapec ta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Varbut atver to ko instaleji. Primitivakais cels ieiet kur instaleji un palaist .exe failu Vismaz sada stila progas pats izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) xaxa a man ir, es paspeeju nokachaat... ja vajag tad nez... uzraxtiet pieteikumu uz [email protected] varbuut iedoshu... jo neesmu netaa redzeejis linku... vsmaz ne straadaajoshu... p.s. mani ir tas PILNIIGI straadaajoshais windows vista.... kjip teemas, pulkstenis un visaadi suudinji.. tik kompis ar vinjiem bremzee... vajag itkaa 1gb ram lai buutu ideaali... Edited July 21, 2006 by one 'lil AnimaL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 xaxa a man ir, es paspeeju nokachaat... ja vajag tad nez... uzraxtiet pieteikumu uz [email protected] varbuut iedoshu... jo neesmu netaa redzeejis linku... vsmaz ne straadaajoshu... p.s. mani ir tas PILNIIGI straadaajoshais windows vista.... kjip teemas, pulkstenis un visaadi suudinji.. tik kompis ar vinjiem bremzee... vajag itkaa 1gb ram lai buutu ideaali... iedo skype varbut tur varam sarunat Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 iedo skype varbut tur varam sarunat mambasa beeeet... es triis dienas buushu liepaajaa... taaka peec tam droshi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elxnis Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Vista Inspirat tur mazliet jaapagaida un saaks laadeet! Edited July 21, 2006 by elxnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 vo tas arii labs vspaar skatos ka tgad jau daudz dazhaadu programmu lai vareetu paarveidot windowsu.. kaadreiz gan bij kaa bij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 style xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 es nemaku vinu uzinstalet ka jadara ludzu pasakiet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 es nemaku vinu uzinstalet ka jadara ludzu pasakiet ? japakasa aiz auss ja nemaki insteleet tad ej seetaa speleejies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 http://www.astonshell.com/downloads.htm aston nokachaa pec tam savelc skinus un liec kursh labaak patiik.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 kr4 ja tu zini tadu joku ka torrentus tad pamekle style XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 http://www.astonshell.com/downloads.htm aston nokachaa pec tam savelc skinus un liec kursh labaak patiik.. es no šitā skina čut vaļā netiku... nevarēja ne caur kontrolpaneli, ne kā savādāk noņemt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 23, 2006 Report Share Posted July 23, 2006 OMFG!!! kaadam idiotam jaabu lai lietotu astonshell...? tur kompi var tikai nobeigt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 pameklee StyleXP, pats lietoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now