SuperRembo Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ta sodien biju nedaudz sokets, kad atveru savu video kartes x1900 xtx 512. Kartes karbu es tur atradu Colin McRae Rally 2005 originalo disku un vel 2 spelu cd. Es gribu uzzinat vai daudzam video kartem ieksa ir dotas speles jau pietam ka zinu nemaz si nav pelama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Man kaut kā gan liekas, ka topiks tikka izveidots tikai tāpēc, lai tu varētu palielīties par savu mega kruto video karti. Manai kartei pa 34 latiem, nekas nenāca līdzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Superrembo, Tu tomēr nēsi paaudzies, jo esi vnk nelabojams lielībnieks. Ta ar savu Kruto Tv kuru Tev gan jau, ka nemaz nenopirka un jau tagad ar savu video karti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Man personigi vienalga cik kada detala mana kompi. Man galvenais lai vins pilditu dazzas noteiktas funkcijas normali. punkts. A es so izveidoju vienkarsi zinat no kadam kartem sak ieksa cd metat. Jo sadu brinumu sava dzive redzu pirmo reiz ka lidzi kompa detalai iet speles cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Kad nopirkšu savu video karti pa 4000 ls un nāks līdzi krekliņš arī visiem prasīšu, vai viņiem arī naca līdzi T krekls. pff.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 žēl, ka perkot to karti tev tanī kārbā netransformējās mana GeForce4 64MB un tava krutā karte uzreiz manā PC iekšā, bļa gribētu redzēt kādu tad tu seju rādīt + es varētu piemest kkādus PC diskus pa 5Ls klāt sūda lielībnieks, kam tev tā karte, spēlēt jau tu tāpat nemāki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) man peerkot chipshus naaca liidz kautkaads kepsinjsh ar pokemonu, gribu zinaat vai vel kaadam kas tml ir atgadiijies? ftw? ko man tagad dariit? esmu panikaa... Edited July 20, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 slow man labaka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 BLAD, SR, NEVIENAM NEKASA, CIK TAVIEM VECAAKIEM BIEZS MAKS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Nu kuram tad ir tas garakais kraninsh? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Viens bagāta tētuka sīkais, kam savu krānu līdz mākoņiem gribas aizstiept. redboot man gan čipšos bija tāds sūdiņš kuru pagriežot pret gaismu parādas bildīte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 ev a man kad nopirku Chirshu fantu kaut kas sapjsh un sarkans tur bija iekshaa es nezinaaju kas tas ir tapeec dorsh paliek drosh izleeju kanalizaacijaa bet kad naakamajaa dienaa nopirku sulu tur tas pats tikai dzeltenaa kraasaa... FTW!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 (edited) manam vecajam radeфnam (k-kas no 8simtвs sзrijas bija... оsti neatceros) nвca lоdz elder scrolls : morrowind 2. diskos..... galvenais, ka abi pilnоgi vienвdi tik otrв nenвk kautkвds smirdоgs contsruction sets lоdzi.... tagad rullзju ar geforce4 mx 128.... manai intel selerijai 2.66 nвca lоdz k-kвds dumjрs piekariтр un uzlоme(boxв) Edited July 20, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 manam vecajam radeфnam (k-kas no 8simtвs sзrijas bija... оsti neatceros) nвca lоdz elder scrolls : morrowind 2. diskos..... galvenais, ka abi pilnоgi vienвdi tik otrв nenвk kautkвds smirdоgs contsruction sets lоdzi.... tagad rullзju ar geforce4 mx 128.... manai intel selerijai 2.66 nвca lоdz k-kвds dumjрs piekariтр un uzlоme(boxв) TESIII ir Morrowinds. Rembo tu to disku tagad paardosi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Ta sodien biju nedaudz sokets, kad atveru savu video kartes x1900 xtx 512. Kartes karbu es tur atradu Colin McRae Rally 2005 originalo disku un vel 2 spelu cd. Es gribu uzzinat vai daudzam video kartem ieksa ir dotas speles jau pietam ka zinu nemaz si nav pelama. jā man arī kaut kāda mašīnspēle nāca līdzi. vienīgais smuki - oriģinālais iepakojums - par spēli poh, ar mašīnām neaizraujos. a ko jūs te piesējāties puikam? nevarat uz jautājumu atbildēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 manam radiatoram 9600pro pirms gada pirktajam arii naaca liidz k-kaads geims. taa tipa akcija taada - uztaisiita uz pasuutijumu speele, kas vislabaak straadaa uz konkreetaas kartinjas un tiek likt boxos Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIKIJS Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 viņš biezs, drīz šim nopikrs vel k-ko atkal te palielīsies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Hmmm... kad es pirku datoru, tad man iedeva liidzi kastiiti ar videokarti, kuras kastiite vel bija speeliite! So veci, jus sukajat... jums dod lidzi spelites - a man iedeva videokarti! ) Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Kad ātrak pirku kkādu GF, tad man nāca oriģinālais Hitman 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 benciks nopirka x1600 naaca cmr5 + velkkaada kaka es nopirku x1800 nebij ne1 diska, vai mosh kaads pidinsh veicii nospeera gots panjeema x1900 un bija cmr5 + CS:S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 man, kad nopirku savu videokarti - Titan 3, tad naca lidz orginalas Sigurnijas Viveres apaksbikses. Nesaju vinas tagad cepures vietaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 kad pirku savu ATI RADEON 8500 SERIES, naaca liidzi lupatinja kuraa var beigt, skatoties ahuunas filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 benciks nopirka x1600 naaca cmr5 + velkkaada kaka es nopirku x1800 nebij ne1 diska, vai mosh kaads pidinsh veicii nospeera gots panjeema x1900 un bija cmr5 + CS:S Viss buutu labi, ja manam orginalajam cmr 5 nebutu jau nosperts cd-key, ta ka orginalu nesanaca uzspeleet , speleju joprojaam nelegalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
McJaNis99 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Pats pirku raedon 9600 naca liidz kaut kads disks ar kaut kadu debiju speli .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maveRic Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 ble cik zel jus tadi biezie izskataties bet es neko nevaru atlauties tapec te ar neko palielities nevaru bet respect jums dzeki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now