Jump to content
GIGN Forum

Steelpad


ZINTIS
 Share

Recommended Posts

man liekas, ka tas veikals jau nestrādā kādu 10 gadus, bet tas tā...

par steelpad Qck - veikalos Latvijā nedabūsi, bet var nopirkt no rokām. vari meklēt mircā vienk raxti, ka vēlies iegādāties Steelpad Qck. maksā kkur 12Ls!

http://baltgames.lv/v2/sellbuy/ - vari tur pameklēt, cerams, draudzējies ar krievu valodu, bet tur kriev. val. zināšanas nav primārais, katrā ziņā vēlu veiksmi!

Link to comment
Share on other sites

Guest sTop^

nu palikni tur jau vienalga var parastos pa 1.ls jo brtiski vini visi vienadi , es ieeiktu tev kad spele cs tad bez palikna jo savadak kad spele dazreiz merkis ulec uz augsu !

Edited by sTop^
Link to comment
Share on other sites

Guest sTop^
aim new_silly.gif

Kads aim ? ta ir daudziem kad spele pele vienkarsi uzlec uz augsu ! aim ir tad kad merkis jebnu parlec uz citu speletaju vai vienkarsi raustas. Piekritu ari Alwortham pa pliku galdu ari var un ar neko tas neatskiras vai pa palikni vai pa tiru virsmu !

Link to comment
Share on other sites

es ar visu laiku sļukaju pa pliku gald liidz kamer pele saak glukot un vairs normal nefunkcioneeja, galds bija totaali nobraukaats, prost nopirku parastu peles palikni un viss ok, nevis mekleet kaukaadu tur speciaalu palikni un tad domaas esmu kruts, esmu tagad pro evil6.gif

Link to comment
Share on other sites

FuNk1Y, var redzēt, ka tu kko zini un saproti... tas, ka man ir SteelPad Qck nozīmē, ka es esmu kkāds pro vai cenšos tādu tēlot? nē, vienk ir cilveki, kuri nespēlē ar lielu sensu, piemēram, drošvien kā tu uzliec sens uz 10 un tad priecājies, ka peli pakustinos par milimetru tu apgriezies 5x ap savu asi, toties nevienam trāpīt ta nevari, bet tas jau pox..

nu vot jo zemāks jūtīgums, jo lielāku darba virsu vajag, jo vairāk jāmanevrē ar pelīti - jāslidina šurpu turpu un es jūtos uz liela palikņā 2x ērtāk nekā uz maza un nav jādomā, ka pele var noslīdēt netīšām no palikņa cīņas karstumā.

usjok?

ir indivīdi, kas pērk krutus palikņus tikai tāpēc, ka to dara pRO, bet ir arī cilvēki, kuri jūtās komfortabli uz liela palikņā, tādu domu tu laikam nepieļauj... tracina tādi ļauži, kas neko nezin, tikai var pateikt: "tu pērc pro devaisus, značit zīmējies utt."

es nesaprotu kā var sļūkāt pa galdu - peles ķepiņas ar laiku ta nodilst pret to galda virsmu, izmantojot k-vai to pašu parastāko drēbes paliknīti pa 50sant. var novērst to nodilšanu un paildināt peles mūžu, bet ja jau kādam daudz naudas...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...