SuperRembo Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Varbut stulbi izklausisies, bet man tas amx bans nedaudz nojudzas Uzlika man banu, kad speleju ar fake nick cipa 4iters A nonemt nevaru amx bans lapa. Nonemu eju ieksa console uzraksta cita speletaja nick labi nonemu to eju atkal ieksa, bet atkal citu niku iesviez. Luk consoles text: Visu ban listu negribas tirit jo tur samo jau 500 bus [AMXBANS] You have been banned by admin DarkWingDuck from this server. [AMXBANS] You are permanently banned. [AMXBANS] Reason: Aim_Speed_WH. [AMXBANS] Your nick: `. [AMXBANS] Your steamid: STEAM_ID_LAN. [AMXBANS] Your IP is: 127.0.0.1. Kicked :"You are BANNED. Check your co Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Var kaut ka likt sai ban sistemai saprast, lai mani iznem no ban lista. Pats parakajos, bet neka vins visu laiku uzsviez citu niku kuru vajag unban, lai viss 4iki butu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Zini kas tev ir pa lietu... Tu drosivien editeeji amxbans.sma failu un tur laikam saliki visaadass triipinas utt lai konsolee izskatiitos smukaak... ar pirmoreizi drosivien nenokompileji jo bija errors... bet peec tam nokompileejaas kopaa ar "Didnt take effect" vai "Loose identition"!!! Taapeec aree kad kaadu nobano uzreiz tam uzliekas visas nobanotaas IP!!! Taapeec paartaisi savu sma vai vnk partulko uz lv. Atceros man ar bija sitā problema Bet ja tu neko nēēsi editējis, tad paņem šo failu un nokompilē.... Sitas lan uzreiz steamid vietaa liek ip... Plugins.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Var ar tevi parunat par to console text. Es velos lai vins pie ta piemer vel 2 rindas Kur griezties pec palidzibas ja esi nobanots un kur izraut demo nakotnee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Pie client cmd vari likt šādi client_cmd(id, "echo ^"[bAN] Demo vari atrast.......^"") Pie client_print Vinkāršī pieliec client_print(player,print_console,"[bAN] %L",LANG_PLAYER,"MSG_,6 vai 7 vai 9") un amxbans.txt arīr pievieno MSG_6 = teksts Tikai skaties lai nebūtu nekādi errori! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 20, 2006 Author Report Share Posted July 20, 2006 Oks velak pameginasu so stelli tagad busu DOWN braucu pec video kartes savas x1900 xtx 512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 22, 2006 Author Report Share Posted July 22, 2006 Pie client cmd vari likt šādi client_cmd(id, "echo ^"[bAN] Demo vari atrast.......^"") Pie client_print Vinkāršī pieliec client_print(player,print_console,"[bAN] %L",LANG_PLAYER,"MSG_,6 vai 7 vai 9") un amxbans.txt arīr pievieno MSG_6 = teksts Tikai skaties lai nebūtu nekādi errori! Sorry ka jautaju, bet kura faila sis te rindas japievieno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 gan jau ka amxbans.sma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now