Edza^ Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Nu cawz atkal es. raxtiju pieteikumu pirms kadiem menesiem 2 vai 1 protams tad es jusu serveri spelejis biju loti reti bet tagad speleju katru dienu (nu neteiksim katru) bet biezi. Zinu skils man ir mazs bet wnk es vel neesu pieradis pie jusu limena jo cs es vel speleju ar diezgan mazu pieredzi teiksim no si gada marta zinu tas ir saumigi maz bet prieks tik maza laika es domaju ka mans skils ir apmierinoss. Domaju ka citi var apstiprinat ka serveri esmu kluss un ne ar vienu nav bijis konfliktu un cerams ari nebus. Man tagad ir 15 gadi un es prieks sava vecuma es (salidzinot ar citiem) loti sapratigs. Nu gaidu atbildi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 jauks stāsts. jēgu gan neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 jega ir tada ka varetu palidzet jums ar citeriem vai ar wnk tizliem speletajiem es speleju lidz 2 - 3 nakti un tad varetu palidzet jums jo ka saprotu tad ap so laiku neviena nav iznemot denju laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 1) neesu redezejis serveri 2) 15 gadi ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Latvieshu alfabeetaa nav burtu X, W. Par to savu vecumu un savaam praata speejaam gan taa nerunaa - es to uztveeru kaa joku. Anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 jega ir tada ka varetu palidzet jums ar citeriem vai ar wnk tizliem speletajiem es speleju lidz 2 - 3 nakti un tad varetu palidzet jums jo ka saprotu tad ap so laiku neviena nav iznemot denju laikam denja nepiekritu ka neesi mani redzejis jo tewi redzu biezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Es nesaprotu, dzheks censhas atvaljinajumu nopelniit vai kaa ? Btw tu buutu vismaz naivi uzrakstijis ka veelies xb vai kko tamlidzigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edza^ Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 ai da labi ble es ka normals 4alis paprasu ta centos vismaz varejat pieklajigi atbildet a to brauc uzreiz virsu jo te sabijis baigi ilgi peksni jauninais atnacis uzreiz jaabdirs vispar psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 No shii topika nav jeegas, jo tiesiibas tev neviens nedos. Ja vien kaadam shizofreenijas leekme uznaaks. Bet tad jau arii buus vienalga, vai shis topiks ir ciet vai valjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts