Jump to content
GIGN Forum

Axess


Recommended Posts

Es saprotu, tas izklausiisies nepierasti, jo es te esmu tikai nesen, bet es pa sho neilgo laiku esmu izjutis drausmiigu nepiecieshamiibu peec gag komandas. Es ljoti labpraat neizmantotu komandu voice_enable 0 visu laiku, jo ir cilveeki, kas komandaa arii saka kaut ko pa teemu nevis "hehe, taads idiots", "eeee aaaaa eeeeeeeeeee", "(11 gadiiga balss) tak p**ies malā", "blje, ko tu manu ak savaaci". Nedomaaju ka par vienu shaadu tekstu uzreiz ir jaataisa mute ciet, bet par atkaartotiem gan.

Galvenaa doma nav aizveert uz muuzhu cilveeku, bet panaakt lai vinjsh runaa mazaak, jo ja teikshu "klau apklusti" dabuushu pretii 11 gadiigaa variantu.

Nu kaut kaa taa...

Peec citaam komandaam nepiecieshamiibu nejuutu, jo tajos laikos, kad speeleeju, admini it kaa visu dara.

Link to comment
Share on other sites

Neizskataas, ka tu vispaar izlasiiji to tekstu ko es uzrakstiiju. Es neprasu tiesiibas taapeec, ka esmu pietiekoshi chakls lai uzrakstiitu pieteikumu, bet taapeec, ka izjuutu vajadziibu peec vinjaam. Tas vai dos, jau ir cits jautaajums.

aizmirsu pateikt - shaubos vai kaadu uztrauc tas, kas tev liekas smile.gif

Edited by beastie
Link to comment
Share on other sites

To savi reini 12 varēji te nevilkt, viņš tikai tika pie atvaļinājuma. Bet par tām tiesībām - nesaprotu, kas mani attur no šī topika slēgšanas, bet nu lai jau vēl pastāv vaļā smile.gif.

Ja tu runā ar mani, tad es nepazīstu nevienu reini12 (lai cik neticami un neiespējami tas arī neizklausītos).

Link to comment
Share on other sites

anti

nax raxīt pliku anti bez paskaidrojumiem? tas ir tas pats, ka kāds izveido topiku ar nosaukumu "raxturojiet mani" un es uzraxtu LOX! bez nekādiem paskaidrojumiem, kļova ne?

nospēlējis jau tu arī esi briesmīgi daudz stundas uz servera - 16h, nez, mož tu mistiskajiem feik nikiem bombī... būtībā anti, jo tev pārāk mazs onlinetime, nospēlē kādas 250-300h un piekāp smile.gif

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...