beastie Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Es saprotu, tas izklausiisies nepierasti, jo es te esmu tikai nesen, bet es pa sho neilgo laiku esmu izjutis drausmiigu nepiecieshamiibu peec gag komandas. Es ljoti labpraat neizmantotu komandu voice_enable 0 visu laiku, jo ir cilveeki, kas komandaa arii saka kaut ko pa teemu nevis "hehe, taads idiots", "eeee aaaaa eeeeeeeeeee", "(11 gadiiga balss) tak p**ies malā", "blje, ko tu manu ak savaaci". Nedomaaju ka par vienu shaadu tekstu uzreiz ir jaataisa mute ciet, bet par atkaartotiem gan. Galvenaa doma nav aizveert uz muuzhu cilveeku, bet panaakt lai vinjsh runaa mazaak, jo ja teikshu "klau apklusti" dabuushu pretii 11 gadiigaa variantu. Nu kaut kaa taa... Peec citaam komandaam nepiecieshamiibu nejuutu, jo tajos laikos, kad speeleeju, admini it kaa visu dara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 blje man tieshaam liekas ka peedeejaa laikaa tiesiibas prasa tie kam nav slinkums uzraxtiit pieteikumu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 (edited) Neizskataas, ka tu vispaar izlasiiji to tekstu ko es uzrakstiiju. Es neprasu tiesiibas taapeec, ka esmu pietiekoshi chakls lai uzrakstiitu pieteikumu, bet taapeec, ka izjuutu vajadziibu peec vinjaam. Tas vai dos, jau ir cits jautaajums. aizmirsu pateikt - shaubos vai kaadu uztrauc tas, kas tev liekas Edited July 19, 2006 by beastie Link to comment Share on other sites More sharing options...
reinis12 Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 shitam vareetu arii iedot REK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 ja nerakstiet nekādu paskaidrojumu, nerakstiet vispār. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 To savu reini 12 varēji te nevilkt, viņš tikai tika pie atvaļinājuma. Bet par tām tiesībām - nesaprotu, kas mani attur no šī topika slēgšanas, bet nu lai jau vēl pastāv vaļā . Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 AllwOrth said: To savi reini 12 varēji te nevilkt, viņš tikai tika pie atvaļinājuma. Bet par tām tiesībām - nesaprotu, kas mani attur no šī topika slēgšanas, bet nu lai jau vēl pastāv vaļā . Ja tu runā ar mani, tad es nepazīstu nevienu reini12 (lai cik neticami un neiespējami tas arī neizklausītos). Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 lol, reinim worma IP, MUAHAHAHAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 anti , pa maz esi redzeets uz servera Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Quote anti nax raxīt pliku anti bez paskaidrojumiem? tas ir tas pats, ka kāds izveido topiku ar nosaukumu "raxturojiet mani" un es uzraxtu LOX! bez nekādiem paskaidrojumiem, kļova ne? nospēlējis jau tu arī esi briesmīgi daudz stundas uz servera - 16h, nez, mož tu mistiskajiem feik nikiem bombī... būtībā anti, jo tev pārāk mazs onlinetime, nospēlē kādas 250-300h un piekāp Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 1. reizi tādu redzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Posted July 19, 2006 Author Report Share Posted July 19, 2006 Laikam jums adminu ir pietiekoshi daudz lai jaunus nenjemtu, taa kaartiigi vinjus neiepaziistot. Nu lai paliek, piekaapshu varbuut peec meenesha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Beastie,nekaunības tev ir gana.16 stundas serverī,kāds 6 teksti forumā.Un kā jau pats teici,ja jau admini savu darbu dara tad palūdz kādam no adminiem lai uzliek gagu tiem itkā indivīdiem kas tev traucē spēlēt.Alworth ,es gan vēršu ciet šo topicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts