krish Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 kaut kaads campin or whatever prasi dia, vinja nopirka man nu gandrīz... bet tomēr "OSLO" Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 nu gandrīz... bet tomēr "OSLO" varu piebilst, ka diezgan kruts tas guļamaisa maiss bija. domājas arī pats guļamaiss ir kruts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 25, 2006 Author Report Share Posted August 25, 2006 tipa mūvijs gatavs. pasākuma apmeklētāji var griezties mircā pie manis, oddish, dr_pain, krisha pēc viģika linka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 kadelj sheit linku nepublicee? kas tads kas nav domats publikai ar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 tas nav domaats cilveekiem kas nebija uz to tusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ja esi miikstais un neatbrauci - nav ko skatiities, kaa citi chillo. atliks vairaak vietas izteelei. skatijos un zviedzu nepaartraukti. lai gan odish i taads mieriigais chalis, ashi guleet noliida - neredzeeja, kas pa naktiim notiekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 skatijos un zviedzu nepaartraukti. lai gan odish i taads mieriigais chalis, ashi guleet noliida - neredzeeja, kas pa naktiim notiekas a ko tas mainiis? movijs labs, tikai skatos, ka lielu dalju laika pavadiijaam rokot aaraa autinjus... secinaajums: nakamreiz autinjus nenjemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 secinaajums es krushiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 secinaajums es krushiiju jaa tu esi reaali ceertama kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 jaa tu esi reaali ceertama kuce paldies sexeri , tici man tu gan certama neesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now