^Ali^ Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Taaa vakar es, hiveminds, blody , bloodlords bijam kekavaa , lai apsveiktu jubilaaru exstreemo dzeeraaju Bija baigi forši normāli tika iedzerts Bet pats labākais bija skats kā hivemind piepisaaas un pat nostaavet nevareeja (laikam tapec vinsh uzkrita uz kiegeliem) Kaa arii dzerumaa saaka izpausties vina mazohistiskaas tieksmes, kas izpaudās ar sevis sissanu! aa jaa vel vins taa tiiri normaali veema visur un visulaiku pat tad kad laipnais fuji bija atvelejis vietu savaa gultaa lai hive varetu drusku pacuceet vins tam atbildeja ar gultas pievemsanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 h!ve pimpītis - daudz daudz alus no viņa tagad ceru ka pārējie bija apmierināti ... p.s. ali tu aizmirsi nak3d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 hive, hahahahaha un teica, ka es nemakot dzert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 aa jaa nak3ds arii bija, zetons vinam par izturiibu jo daudz dzeera ccalis P.s gandriz aizmirsu , ka blodlords ari tika piedzirdīts un draudzējas ar podu, tomer vinss nebija tik traka palii , lai pievemtu gultu p.s fuj1 ļoti ātri iekarst un uztver nopietni šo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Fujikam noveeloti sveicieni no manis. Piedod, ka netiku, biju latgalee radiskaa pasaakumaa ar atpuutas elementiem. GIGN tusaa alus no manis. Kas zin, mosh aatraak saskriesimies un izpirkshu savu pussoliishanu / nebuushanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 16, 2006 Report Share Posted July 16, 2006 Fujikam noveeloti sveicieni no manis. Piedod, ka netiku, biju latgalee radiskaa pasaakumaa ar atpuutas elementiem. GIGN tusaa alus no manis. Kas zin, mosh aatraak saskriesimies un izpirkshu savu pussoliishanu / nebuushanu. da viss labi un jā - es gribēju ali piekaut rofl p.s. es jau šmigā Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted July 16, 2006 Author Report Share Posted July 16, 2006 Tīri labs "davaj ejam ārā parunāties" sanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now