GANG Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 kr4 man zinama serveri ir ienacies kkads vecis ...... Qman un es esmu admins un es vinam neko nevaru izdarit jo vinam kautkada imunitate un vinash visu laiku 4ito pasakiet ka lai vinu dabu prom no servera plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 tas ir čīts, neaceros kāds bet tas ir pret banu, vienkārši katra raunda sakuma liec viņam slay vai kick kamēr viņm apnīk, pēctam kad viņš ir aizvācies tad pasties viņa IP un uzliec banu, bet ja negribi tā darīt tad uzliec ssclient Link to comment Share on other sites More sharing options...
siruss Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Ja vinnjam ir imunatte uz ban tad varetu boot ari uz slay/slap/ban/kick/.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 ok pameiginasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ghhh..... es vienreiz no shitaada pedina netiku valaa 3dienas... jo vinsh visu laiku mainiija ip ja biju uzlicis banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 ghhh..... es vienreiz no shitaada pedina netiku valaa 3dienas... jo vinsh visu laiku mainiija ip ja biju uzlicis banu Tā ir kā nemāki nobanot IP apgabalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minets Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 Tā ir kā nemāki nobanot IP apgabalu. Uzraxti amx_who un uzzinaasi IP tad ban!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy Posted July 13, 2006 Report Share Posted July 13, 2006 tas ir čīts, neaceros kāds bet tas ir pret banu, vienkārši katra raunda sakuma liec viņam slay vai kick kamēr viņm apnīk, pēctam kad viņš ir aizvācies tad pasties viņa IP un uzliec banu, bet ja negribi tā darīt tad uzliec ssclient Antiban Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Uzraxti amx_who un uzzinaasi IP tad ban!!!! rakstot amx_who parāda visus spēlētājus viņu steam ID un viņa privilēģijas nekādas IP tur nerada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now