Undertaker Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Taatad niks cs`aa Undertaker, speeleeju gign serverii jau ilgu laiku un varetu pat teikt ka speleju tikai tur. Luugums ir ieguut slay, kick - tuuliiit visi bljaus te taks jau pilns ar adminiem u.t.t., bet velk laiku taada lietaa kaa ff buushanas, TK, un protams cs`a galvenaa uzdeuma vilcinaashana. P.S. pirms paaris meeneshiem man bija xk, xslay, bet nezinu kaapeec nonjeema, cik dzirdeeju no citiem tad laikam par tiesiibu neizmantoshanu bet tas taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 a kur tu biji pazudis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 a kur tu biji pazudis? Es biju aizlaidis uz aarzemeem shanceet! Tagad nopirku jaunu kompi un atkal paraava cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es esmu par Anderi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es arī Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Undertakers jau sakarīgs servera apmeklētājs. Nav redzēts neviens izleciens no viņa puses. Toreiz sapratu, ka viņam tiesības noņēma, jo viņš bija nozudis un nebija manīts lietojot tiesības. Apakšņēmējs (ai, kā viņam nepatīk, ka viņu tā sauc) uzrodas parasti vēlu vakaros. Īstenībā Undertakers ir pirmais manā rekomendējamo sarakstā uz ban tiesībām. Visi te bļauj, ka adminu pietiek, bet skatos, ka vasaras periodā bieži vien serveris ir bez adminiem vai arī tikai ar denju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 es esmu par Anderi Es ari atbalstu! Jo chalis jau ir normals, forshi spelet kopa Un tiesibas vinjsh ir pelnijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bot1k Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 REC P.S. Joined 15-August 03 (ja dumaju eto 1na iz prichin... ostalnie vi znaete ochenj horosho , kto davno igraet na etm servere) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 xk, xslay pieliku xb tev arī varētu pielikt, ja tevi interesē čīteru ķeršana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Paldies par to pashu, xb - liela atbildiibas sajuuta + daudz laika jaavelta sekojot kadam 4iterim liidzi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Vaitad Undertaker nav tas pats Dedly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Paldies par to pashu, xb - liela atbildiibas sajuuta + daudz laika jaavelta sekojot kadam 4iterim liidzi!!! is that a "no"? wolfblade - neesi lols Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Nee nu laikamjau kluudos. Vienkaarshi redzeeju kaadu laiku apakal kaa niki speelee mainaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 viņi tuvu viens otram dzīvo. kāds drošvien bija aizgājis ciemos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 unders aka gign princis ir viens no pozitivaakajiem speletaajiem uz gign , nevienu sliktu vaardu neesmu dzirdeejis : ) p.s. njem arii xb - nenaaks par ljaunu par naktiim kad tu spelee .. tieshaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 Nu ja juus taa domaajiet tad jau ariii var meegjinaat paliidzeet pakarot ar 4iiteriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 nu jautājums ir vai tu to vēlies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undertaker Posted July 12, 2006 Author Report Share Posted July 12, 2006 nu jautājums ir vai tu to vēlies? jaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 ok uzliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts