Jump to content
GIGN Forum

Idejas Par Otro Laivu Braucienu


worm
 Share

Recommended Posts

Jau savlaicigi likshu priekshaa, ka otrais laivu brauciens varetu notikt 29., 30., 31. shii meenesha datumos. Marshruts vel nav skaidrs, bet ir divas idejas

1) no ceesiim liidz siguldai (ar pieturvietu liigatnee, ja cilveki netiek uz 3 dienaam)

2) pa irbi (neko daudz nezinu, bet saka ka pietiek ar 3 dienaam, bet ja grib reaali ch1llot, tad vajag 4)

varbut kadam vel ir kada laba ideja, atskaitot ogri, jo taa ir laivu kapseeta cool2.gif

Link to comment
Share on other sites

par laivu braucieniem daudz informaaciijas sheit wink.gif

P.S. ja kaadam nav zheel nauda benziinam tad varu ieteikt marshrutu par ventu uz aukshu, saakums pie niigrandes liidz skrundai jeb leenaam. ar piepuushamajaam laivaam - 4dienas, ar kanoe aatraak smile.gif

Edited by SHARp^
Link to comment
Share on other sites

Nu ir maršruts, kuru pats esmu iemēģinājis. Tas ir no Abavas Rumbas (Tur var tikt braucot no Rīgas uz Kuldīgu, kādu gabaliņu aiz Sabiles un pirms rendas ir tā lokācija) pa straumi lejup līdz Rendai. Maršruts ilgst 2 dienas. Brīžiem ir jāšķēršo krāces, kas padara braucienu interesantāku.

Ja ar šo ir pa īsu, tad var mēģināt aizbraukt līdz Abavas ietekai Ventā, bet tas posms esot vēl krāčaināks, nekā no Abavas Rumbas līdz Rendai. Pats neesmu tur braucis, tāpēc neko sīkāk nemāku teikt.

Vislielākais mīnuss laikam būtu tas, ka Abavas Rumba atrodas patālu no Rīgas.

Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Ja sanaks nobeigt objektu lidz dotajiem datumiem, tad mierigi mes ar ilzi braucam smile.gif tik nezinu vai sanaks tik aatri pabeigt!

EDIT: nesen runaju ar big_shit, mes nebusim smile.gif mums sanaca izveleties starp sho pasakumu vai gign balli, izlemam balli. Vienkarshi 2 shie tusinji ir pa traku musu darba grafikam!

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

vispār Gauja no Cēsim uz Siguldu ir krietni straujāka un interesantāka kā Valmiera - Cēsis, ieteiktu braukt tur, kaut vai varētu arī uz Salacu, tur ar interesanti, tik ar to nokļūšanu tā čābīgāk.

Link to comment
Share on other sites

Salaca bija iemeginata un atziita par ljoti leenu upi ar retiem iznjemumiem (bet diezgan forshiem, it iipashi bija aptuveni 30 metrus garais lejupgaajiens pa kraaceem, kur es dirsu pret akmenjiem atsitu). Sakaraa ar dazhadiem pasakumiem, kas risinasies tuvaako nedelju laikaa (wcg shits, baltic beach party, etc etc), ir ierosinajums braucienu taisiit shonedeelj kak vsegda - sestdien, sveetdien un pirmdien. Itkaa jau vareetu meginat braukt ceesis - siguulda, vai arii ceesis - liigatne (jo man nepatik tas liikumotais posms pie pashas siguldas, tur blje pusdienu jaaaireejaas ir), bet spite uzstaaj uz irbi, tapec gribetos dzirdet kaada eksperta viedokli smile.gif kas ir braucis pa sho upi nesen un var pateikt vai ir jeega tik karstaa laikaa tur brauk vai tomer labak pietureties pie parbauditaam vertibaam - gaujas.

Link to comment
Share on other sites

Taa kaa Jums tur laika apstakli ir taa kaa saharaa domajams, ka Irbe, Salaca un visas mazas upe nebus par labu atzistamas. Jo udens limenis tiesham varetu but zems un kaa jau tu Worm teici berzisi pakalu pa akmenjiem mazajas upes. Labakais risinajums shadaa gadijumaa tad ir labak Gauja no Cesim lidz Rodeliem. Varetu but diezgan strauja upe ar shadam temperaturam un udens kritumiem, kas varetu arii nozimet to, ka atklasies arii citas kraces ko nevar redzt un izjust pie normaliem laika apstakliem.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...