susliks31 Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 bļa maucība šitie sūda čīteri .Esmu viens no tiem kam paveicies ar IP . šis man besī ārākārtējais kārtējais servers kurā man bans tāpat . BAN] ----------------------------------- ----------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: 203202 BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: <<n.o.s>> BAN] Iemesls banam: cheats BAN] Bans uzlikts pirms 266 dienam 16 stundam 37 minutem 3 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] -------------------------------------------------------------- vēlētos zināt vai tiešām man nevar palīdzēt jo savādāk man drīz vairs nebūskur spēlēt . ja varētu kautkā pierādītu ka man internetupieslēdza tikai 7 maijā. plzzzzzzz help me Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Man ir tā pati problēma ar IP nbomainijās un palika uz bana... P.S. NEVIENS tev nepalīdzēs Tjipa tāda tipa bani netiek noņemti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 nevis "ķipa", bet patiešām tāda veida banus neviens te neņem nost, ja vien tu nēsi baigais ūberčoms kādam adminam iesaku gaidīt, kad nomainīsies IP adrese (dabiskā ceļā vai tu pats to vari nomainīt) un varēsi spēlēt gign sērverī, ja vien tev atkal netrāpīsies čītera IP adrese ja nezini kā nomainīt IP adresi, tad izmanto "search" pogu un meklē, jo te ir bijuši 543433434232 tādi paši topiki par šo tēmu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaRReRas Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ja tev vajag nomainit IP adresi tad ieej www.google.lv [tur visu var atrast] un nolade programmu SMAC un ar to var nomai nit IP adresi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
susliks31 Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 Ja tev vajag nomainit IP adresi tad ieej www.google.lv [tur visu var atrast] un nolade programmu SMAC un ar to var nomai nit IP adresi! ok labāk gaidukad IPpats nomainās. a apmēram pēc cik ilgalaika IP nomaina man vajag zināt jo savādāk man drīz beigsies serveru resursi palikuši vairs tikai kādi 8 . tas mauka čīters vēljoprojām uzdarbojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ja tev ir mdsl, tad ko tu veel gaidi.... Daaaa , ja nav tad apsveicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 ok labāk gaidukad IPpats nomainās. a apmēram pēc cik ilgalaika IP nomaina man vajag zināt jo savādāk man drīz beigsies serveru resursi palikuši vairs tikai kādi 8 . tas mauka čīters vēljoprojām uzdarbojas Jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts