KyMiNs Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Hello vispirms apsveicu visus ar Itaalijas uzvaru pasaules chempii hip hip uraa Tagad nopietnaa dalja. Man eksistee regjistreetais niks KyMiNs Sakaraa ar to ka mani ievilinaaja un pac ieliidu klanaa [Dzirciema] tad luugums paarlikt manu regjistreeto niku uz "KyMiNs[Dzirciema]" paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Ja godīgi es viņam ieteicu tā izdarīt,par cik viņš grib spēlēt zem [Dzirciema] un klans kā tāds nav reģistrēts,tad liku viņam griezties šeit .Zinu šo kundziņu sen,tāka par viņu galvot varu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 macho said: ? macho dazhreiz jaa Bet vai shitas variants kaut kaads galiigi nesaprotams tev liekas ? vai arii dikti sarezhgjiiti ? A to ar ieeju ar KyMins speeleju nomainu uz KyMiNs[Dzirciema] un driiz izlidoju no servera jo manu vietu ienjem regjistreets lietotaajs ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 prasi to visu tam malacim, kuram ienāca prātā reģistrēt niku, kas satur klanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-60 Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Mjaa, laikam tas tieshaam ir sarezhgiiti...... Nu neko, paldies vismaz par pozitiivu attieksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Tas malacis vienmēr ir spēlējis zem nika Koma tāpat kā otrs malacis G-60 kura niks arii satur klanu,nekad nav bijusi doma mainiit niku vai arii klanu.Tapēc arī tika reģistrēts šādi.Ok ,ja to nevar izdarīt - jautājums izsmelts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 nu jums te gan ir problēmiņas... Āfrikā bērni badā mirst, a jums te klanu + niku vajag, spēlē vienk ar niku un miers, tagad jau visi tāpat zini, ka tu esi tanī klanā (LOL) gan viss būs labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 aafrikaa arii beernu razho aatraak nekaa kjiinaa un ne tik braakjainus vnk nebij uzreiz pateikt ka nevar taa lai gan nee , shitaa vismaz iespeeja paspamot ir ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 Quote ' date='Jul 10 2006, 13:31'] Tas malacis vienmēr ir spēlējis zem nika Koma tāpat kā otrs malacis G-60 kura niks arii satur klanu,nekad nav bijusi doma mainiit niku vai arii klanu.Tapēc arī tika reģistrēts šādi.Ok ,ja to nevar izdarīt - jautājums izsmelts. es nerunāju par tevi (lai gan tu arī esi neliels malacis ka reģistrēji niku + klanu) - es domāju to malaci, kas tavu nika reģistrāciju apstiprināja. vobšem... nu jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts