Knigy Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Mans cs niks ir marty, es vislaik speeleeju gignaa ar niku marty bet vienu dienu es gribeeju igraat bet pw nebija taads kaa parasti un es nezinu pw, kaads var man paliidzeet? Aa... un es nezinu kaads man bija e-mails pirms kkaadiem 2 gadiem Edited July 8, 2006 by Knigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 Bāc tu tagad kādu uz muļķi gribi paķert ? Domā tagad uzreiz tev skries un teiks āāāā tas esi tu vecais labais draugs tev parole bija taada un shitāda... P.S. NEVIENS TAČU TEV NETEIKS, kur ir pierādījumi ka tas esi tu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knigy Posted July 8, 2006 Author Report Share Posted July 8, 2006 nuu.. varbuut es kaadam galvenajam admiam vareetu pateikt savu veco pw un veel kautkaa pieraadiit ka tas bija manis registreetais niks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 (edited) Mans cs niks ir marty, es vislaik speeleeju gignaa ar niku marty bet vienu dienu es gribeeju igraat bet pw nebija taads kaa parasti un es nezinu pw, kaads var man paliidzeet? Aa... un es nezinu kaads man bija e-mails pirms kkaadiem 2 gadiem Tu melot nemaaki uzreiz var saprast ka tu neesi tas iistais dzeks tapec ka aizmirsi savu emailu Edited July 8, 2006 by BIN LADEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Tu melot nemaaki uzreiz var saprast ka tu neesi tas iistais dzeks tapec ka aizmirsi savu emailu Bin Laden, uzreiz var saprast, ka tu neko nesaproti. Tas ir vinja niks. Taa, pa teemu. Hmm... Diez vai kaads paroli speciaali ir mainijis. Knigy, pameigjini rakstiit setinfo _pw-gign parole , mosh tu nepareizi raksti. Un tas taus emails nebija kkaads [email protected] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 diezvai dabuus Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 man liekas ja tev patie6am pieder tas nick tav ir EMAILS ! taka gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 Bāc tu tagad kādu uz muļķi gribi paķert ? Domā tagad uzreiz tev skries un teiks āāāā tas esi tu vecais labais draugs tev parole bija taada un shitāda... P.S. NEVIENS TAČU TEV NETEIKS, kur ir pierādījumi ka tas esi tu ? Knigy Joined: 7-October 05 Domā neticēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knigy Posted July 9, 2006 Author Report Share Posted July 9, 2006 (edited) Naa es jau paarbau ibana, bet tas nav iistais. Aaa un koshker man jau configaa pw vislaik viens un tas pats. Un es esmu miljoniem reizu rakstijis to pw, bet nestraadaa Edited July 9, 2006 by Knigy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted July 9, 2006 Report Share Posted July 9, 2006 atrodi macho, vai vel kaadu sham tuvu staavoshu adminu, visvienkaarshaak laikam tas buutu ircaa, un pastaasti vinjam kas pa shtelii.. ja kaads tik tieshaam ir mainijis tam nikam pw.. un ja tu zini veco, tad nedomaaju, ka tu netiksi pie sava nika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 Nu blood, davaj atsuutat man vinja pw caur pm, luudzu. Dzekinjsh dikti grib uzspeeleet, nu kas juus man neticat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 17, 2006 Report Share Posted July 17, 2006 niks regots no tvnet meila... tam vajadzeetu paliidzeet, ja tas tieshaam ir tavs niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now