Jump to content
GIGN Forum

Kaads Nomainijis Manu Pw

Knigy
 Share

Recommended Posts

Mans cs niks ir marty, es vislaik speeleeju gignaa ar niku marty bet vienu dienu es gribeeju igraat bet pw nebija taads kaa parasti un es nezinu pw, kaads var man paliidzeet? Aa... un es nezinu kaads man bija e-mails pirms kkaadiem 2 gadiem sad.gifsad.gifsad.gif

Edited by Knigy

Bāc tu tagad kādu uz muļķi gribi paķert ? dry.gif

Domā tagad uzreiz tev skries un teiks āāāā tas esi tu vecais labais draugs tev parole bija taada un shitāda...

P.S. NEVIENS TAČU TEV NETEIKS, kur ir pierādījumi ka tas esi tu ?

Mans cs niks ir marty, es vislaik speeleeju gignaa ar niku marty bet vienu dienu es gribeeju igraat bet pw nebija taads kaa parasti un es nezinu pw, kaads var man paliidzeet? Aa... un es nezinu kaads man bija e-mails pirms kkaadiem 2 gadiem  sad.gif  sad.gif  sad.gif

Tu melot nemaaki laugh.gif uzreiz var saprast ka tu neesi tas iistais dzeks biggrin.gif tapec ka aizmirsi savu emailu laugh.gif

Edited by BIN LADEN

Tu melot nemaaki laugh.gif uzreiz var saprast ka tu neesi tas iistais dzeks biggrin.gif tapec ka aizmirsi savu emailu laugh.gif

Bin Laden, uzreiz var saprast, ka tu neko nesaproti. Tas ir vinja niks.

Taa, pa teemu. Hmm... Diez vai kaads paroli speciaali ir mainijis. Knigy, pameigjini rakstiit setinfo _pw-gign parole , mosh tu nepareizi raksti. Un tas taus emails nebija kkaads [email protected] ?

Bāc tu tagad kādu uz muļķi gribi paķert ? dry.gif

Domā tagad uzreiz tev skries un teiks āāāā tas esi tu vecais labais draugs tev parole bija taada un shitāda...

P.S. NEVIENS TAČU TEV NETEIKS, kur ir pierādījumi ka tas esi tu ?

Knigy Joined: 7-October 05 Domā neticēt?

Naa es jau paarbau ibana, bet tas nav iistais. Aaa un koshker man jau configaa pw vislaik viens un tas pats. Un es esmu miljoniem reizu rakstijis to pw, bet nestraadaa sad.gifsad.gifsad.gif

Edited by Knigy

atrodi macho, vai vel kaadu sham tuvu staavoshu adminu, visvienkaarshaak laikam tas buutu ircaa, un pastaasti vinjam kas pa shtelii..

ja kaads tik tieshaam ir mainijis tam nikam pw.. un ja tu zini veco, tad nedomaaju, ka tu netiksi pie sava nika wink.gif

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...