AlusDaris Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Man ir tāds jautājums, vai var dabūt kautkā nost Warn? man pašlaik ir 10% un nesaprotu par ko...Tas warn pats iet ar laiku nost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Man ir tāds jautājums, vai var dabūt kautkā nost Warn? man pašlaik ir 10% un nesaprotu par ko...Tas warn pats iet ar laiku nost? man ir 30% bet nekas neiet nost! un kas ir tad ja dabuu 100%?bans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Warn level var samazināt tikai moderatori un admini. Un jā - 100% = ban ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Jūs šito saprotat ? Man ir 90% warns ES JAU GRIBĒJU TAISĪT JAUNU TOPICU UN PRASĪT LAI NOŅEM NOST... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Man ir tāds jautājums, vai var dabūt kautkā nost Warn? man pašlaik ir 10% un nesaprotu par ko...Tas warn pats iet ar laiku nost? ja tu ljoti gribeetu tad saprastu par ko ir Warn levels uzlikts, uzspied uz taa Warna cipara vai kkur tur un paraadiisies kas tevi varnojies un par ko un kad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted July 7, 2006 Author Report Share Posted July 7, 2006 ja tu ljoti gribeetu tad saprastu par ko ir Warn levels uzlikts, uzspied uz taa Warna cipara vai kkur tur un paraadiisies kas tevi varnojies un par ko un kad paldies, bet nu cerams, ka kautkad jau dabūšu nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ja nezinat tad nesakat manam mikis acc bija 100 es postoju pectam man atnjema post tiesibas nu skaiti bans bet man bija 100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Ok, lai būtu zināšanai visiem nūbiem: Pie JEBKĀDA warn procenta var dabūt jebkādu banu un var arī nedabūt banu vispār. Tas, ka pie 100% iet mūžīgs bans ir tikai loģiski, jo cik tad var vienu dauni paciest? Tā ka nevajag sacerēties, ka jums vēl tālu līdz banam, atliek tikai iepostot nepareizajā laikā, nepareizajā topikā un varat atvadīties no foruma uz pietiekami ilgu laiciņu, lai vairs tā nedarītu un vispār šeit neatgrieztos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 Pie JEBKĀDA warn procenta var dabūt jebkādu banu un var arī nedabūt banu vispār. Tas, ka pie 100% iet mūžīgs bans ir tikai loģiski, jo cik tad var vienu dauni paciest? Tā ka nevajag sacerēties, ka jums vēl tālu līdz banam, atliek tikai iepostot nepareizajā laikā, nepareizajā topikā un varat atvadīties no foruma uz pietiekami ilgu laiciņu, lai vairs tā nedarītu un vispār šeit neatgrieztos. tev vajaga aiziet pie nervu ārsta Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 tev vajaga aiziet pie nervu ārsta buchbuchsawlj *~*~*~*~*~*~*~*~*~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts