Traffic Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Nu tā es beidzot domāju, ka viss ar css ir kārtībā, taču stipri maldijos. Nācās man ka4āt mapi cs_militia no servera, jo man tādas nebija. Noka4āju, bet visa karte ir šāda. Skātīt attēlu. Ar kartēm, kas man jau bija nekas tāds nekad nav bijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 negribi nokachaat norm cs vai css... kas tev tur.. Es teiktu ka nepilna cs versija... Man taa izskatiijaas half life episode one Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 a Kā tu zini kad tāda tā mape nav ? Varbū serveris nepietiekami novilcis visas texturas vai vispār tās nav novilcis... Taču varbūt tiešām tādai tai mapei jāizstās Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Tas tikai man liekas bet ja katrai kartei buutu savas VISAS textuuras tad katra o vinjaam buutu... nez.. kkur 10-50 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Man taads pats gluks bija bet es kautko kosnole ierakstiiju noreflesh kautko tamliidziigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 sita bija ar vecajiem paciem. ka dazas kartes izskatijas, ka tev si, bet tad es novilku mapi no lapas (battle.lv) un viss bija bumbas. taka pamegjini izdzest un pumpet no lapas kadas. tev neliekas, ka labak meklet infu pa sadam problemam kada css foruma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted July 8, 2006 Report Share Posted July 8, 2006 css naw forsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now