GANG Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 es gribeju zinat kur var dabut kkadu savadaku nazi man orginalais apnicis kads var pateikt kur noka4at un kur tas jaliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIN LADEN Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) http://csbanana.com nem tur ir dahuja skinu jaliek ieksh models Edited July 6, 2006 by BIN LADEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 (edited) ok viss ir zaibis saliku ieksa bet es nevaru paspelet ar botiem kad panemu mapi tad izmet ara no kontras kas ta par vainu Edited July 6, 2006 by GANG Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 tev viens no tiem failiem kurus ieliki ir jaaizdzeesh!! iisti neatceros kursh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBEX Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Man kaut kas lidzigs bija, poh boti tikai bojaa SKillu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 taisniba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 man velviens jautajums kad palaiz cs skan muzons ja un ka vinu var nomainit ar citu (ar tadu ko es gribu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 man velviens jautajums kad palaiz cs skan muzons ja un ka vinu var nomainit ar citu (ar tadu ko es gribu) ...\cstrike\media\gamestartup <-- iemet mapē kādu dziesmu vēlies un pārsauc par gamestartup Link to comment Share on other sites More sharing options...
GANG Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 aha paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 ...\cstrike\media\gamestartup <-- iemet mapē kādu dziesmu vēlies un pārsauc par gamestartup man liekas, ka vinja ne tikai japarsauc, bet ari japarveido uz .wav un 8 bitiem mono Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 stulbs esi tur ir jau iekshaa mp3 tu domaa tapee vajag wav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted July 7, 2006 Report Share Posted July 7, 2006 man liekas, ka vinja ne tikai japarsauc, bet ari japarveido uz .wav un 8 bitiem mono tas ir round sound un loading sound Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts