c0m3nt Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) Man ir tada problema piemeram man uz serv bija viens 4iters tipa niks A un es gribeju banot bet man uzkaras kompis un neizbanoju bet kad pec restarta iegaju serv vina vairs nebija bet es biju paspejis apstities amx_list un tur IP zinu un niks ari tipa ir bet man tada problema ka lai uzliekt vinam tagad banu kad nav vins serv ieksa es gaju mansservers/amxbans/admin/add_ban.php tur liku bet tad man prasija speletaja steamid ka lai to uzzin??? kad ierakstiju steam_id_lan tad man izbanoja visus kas naca ieksa serveri ka var nobanot tagad to speletaju ja es zinu IP? plzz pasakat Edited July 5, 2006 by c0m3nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 (edited) nu lai uzzinātu spēlētāja IP ir jaieiet c://tavs servers/cstrike/logs direktorijā un tad tur ir pilns ar failiņiem tur katrs fails ir savai mapei, atrodi isto failu pēc laika kad tas fails tu ir bijis un tad tajā failā meklē: L diena/menesis/gads - 14:02:12: "speletaja nicknick<4><STEAM_ID_LAN><>" connected, address "viņa IP:27005 Edited July 5, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 valcher tu nesaprati manu domu es zinu vina IP bet kad lieku add_ban tad man izbano visus jo tipa steamid vienads ka izbanot vinu it kaa lai bans butu uzlikt uz website un lai izbanotu tikai vinu nevis visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Vnk steam id neraksti vai ieraksti taadu pashu kaa ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBEX Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 Sitas jeu bija paris diskusijas zemak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 nu tad ieei cstrike direktorijā listip.cfg failā un tad pašā apakšā pievieno zem citām ip adresēm viņa IP addip 0.0 IPADRESE Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted July 5, 2006 Author Report Share Posted July 5, 2006 netti tnx it ka mani pasu neizbanoja pastisimies vai citi ari vares ieiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now