valdo_ Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Kapēc mans serveris bija izdzēsts no Serveru sadaļas? a un man raitings bija 4.2, es pievienoju atkal, kapeets mani taa sacakareeja, plizz help servera adresse dstrike.sytes.net es gribeetu lai juus atkal uzlikat manam serverim raitingu 4.2 plizzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 chill out. tads tonis itka te tev kads butu baigi parada. gadijas kaukas un nav tavs serveris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Nespamo tad tavs serveris nepazudis (jox vnk "tipa" pabiedeju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 tapēc, ka gign saprata, ka viņiem ir parādījies reāls konkurents un daudzi labi spēlētāji pārgāja uz tavu uber serveri, nu tad gign arī izdomāja šādu nelietīgu plānu - izņemt no serveru lista, lai vairs neviens neuzzinātu par šo lielisko vārdiem neaprakstāmo serveri. nelieši, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Kapēc mans serveris bija izdzēsts no Serveru sadaļas? a un man raitings bija 4.2, es pievienoju atkal, kapeets mani taa sacakareeja, plizz help servera adresse dstrike.sytes.net es gribeetu lai juus atkal uzlikat manam serverim raitingu 4.2 plizzz Ko tev tas dos 4.2 reitings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Ko juus bruukat virsuu cilveekam, kas alkst peec taisniibas uzvaras paar ljaunumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Kapec vienmer shadus cilvekus noliekat? ?? Chalim tak nopietna problema Apsoli katram 1kg gotinas un sabalsosim atpakal to retingu ,bet nezinu ko vins tev reali dos? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 nu dos to ka vairak cvaki naaks ja 1 lapaa ta daudz naaktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 vairāk spēlētāju -->vairāk čīteru.....Ja gribi daudz cilvēku ej [te bija uzrakstīts, ko nevajag darīt] *EDIT by flashback* --> Nemāci neaptēstiem cilvēkiem sliktas lietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdo_ Posted July 2, 2006 Author Report Share Posted July 2, 2006 bet vai es dabuushu atpakal savu raitingu 4.2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted July 2, 2006 Report Share Posted July 2, 2006 bet vai es dabuushu atpakal savu raitingu 4.2? piemaxaa klaat vairaak, buus tew 9.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts