džonijs bravo Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 es noka4aaju amx_gore_ultimate.amxx kur vinnss jaliek iekss failiem un kaa vinnu palist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 es noka4aaju amx_gore_ultimate.amxx kur vinnss jaliek iekss failiem un kaa vinnu palist? taapat kaa visus paareejos pluginus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
džonijs bravo Posted July 1, 2006 Author Report Share Posted July 1, 2006 bet kaa jaapalaizz un kur jaaliek paareejie ar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) ?Novelkam pluginu (parasti .sma un .amxx failus bet dazheriez vajag arii .zip) ?.sma failu liekam scripting folderii (ja vajag nokompliteejam) ?.amxx failu liekam plugins mapee ?ieejam configs mapee un atrodam plugins.ini failu un ierakstaam plugina nosaukumu (piem. nosaukums.amxx) Edited July 1, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 (edited) ?Novelkam pluginu (parasti .sma un .amxx failus bet dazheriez vajag arii .zip) ?.sma failu liekam scripting folderii (ja vajag nokompliteejam) ?.amxx failu liekam plugins mapee ?ieejam configs mapee un atrodam plugins.ini failu un ierakstaam plugina nosaukumu (piem. nosaukums.amxx) Visdrīzākais tas ko tu viņam pastāstīji, priekš viņa būs ķīniešu ābece. Edited July 1, 2006 by White_Eagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
White_Eagle Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Es šitos mazos pe****s nesaprotu, kas tiešam tik grūti atvērt Internet Explorer ierakstīts adresi http://www.amxmodx.org, atvērt sadaļu .doc, un tālāk uzpiest Plugins. Vot tu māzā ma****e pasaki man kas tur tik grūts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted July 1, 2006 Report Share Posted July 1, 2006 Es šitos mazos pe****s nesaprotu, kas tiešam tik grūti atvērt Internet Explorer ierakstīts adresi http://www.amxmodx.org, atvērt sadaļu .doc, un tālāk uzpiest Plugins. Vot tu māzā ma****e pasaki man kas tur tik grūts? pec tavas valodas var pateikt ka tu esi siks 11gadigs perdelis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts