worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 Forshi, ka bez manis un spites viss jau ir musu vietaa izlemts un sarunaats Naksies gan visus apbedinat, jo mes ar spiti esam nolemushi tomer doties laivu braucienaa 8., 9. un 10. datumos sakaraa ar labajiem laika apstaakljiem neatkarigi no taa cik brauceeju buus (ja vispar buus). Viss jau ir izlemts un visticamaak taa arii paliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 aa ok tad jaadomaa citi varianti kaa tikt liidz rojai tik tizli, ka tagad rodas taada stulba situaacija ROJA vai GAUJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 tad shodien ir peedeejais briidis "paarlemt" vai Roja vai Gauja. eeenivei, ka tik pie uudens. solaaas uz nedeeljas nogali buut 34 graadi ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) em, nav tik traki, pa Roju esmu pietiekami peries! Tas nu toch problemas nesagadas! worm zheel! Es jau ar gribu taja laivu brauciena, bet man jau viss ir sarunats ar to Roju! lol pat laivu biju runajis, tik lidz galam sarunat nesanaca, jo nonacam pie sledziena - Roja! blody, ej dirst! Nemaz i nedoma! Viss jau ir sarunats, atslabsti! EDIT: fuji Edited July 4, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 nestreso, bus vel braucieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 kr4, mans numurs - 9327831 p.s tikko zvanija stoke, vinjsh doma, ka ar brauks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 es nebuus. jaabrauc uz blomi uz metalshow.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 gl! cerams ka dabusi pa degunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 es nebuus. jaabrauc uz blomi uz metalshow.lv o ouuuuu! es ar laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mczip Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 (edited) Shishkibam Piemizishu telti, apedishu biljetes un buushu ... laikam Edited July 4, 2006 by mczip Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 o ouuuuu! es ar laikam tad tomēr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 tad tomēr? mani pierunaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 4, 2006 Report Share Posted July 4, 2006 mani pierunaaja ...duhs ar 10ls, kurus es nepanjemu, lai gan vinsh TAAA gribeja lai es vinjus panjemu, ka pat man priv atsutija msg Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 mani pierunaaja izmantojot "kamon, tur būs Calling"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 izmantojot "kamon, tur būs Calling"? tur buus FLAYING EDIT: aizmirsu pielikt veel sho te klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 lol es sajaucu nosaukumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 5, 2006 Report Share Posted July 5, 2006 gl! cerams ka dabusi pa degunu makzip, tik cerams atkal neizcelsies ar savu stulbumu! p.s stoke, nu jau teica, ka bushot par visiem 100% un mums ar Ilzi, itka, vinjsh jasagaida! Jo Talsos neko vairak par auteni nezinot Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 slieka blja tu man toreiz TAA izbesiji ar to pikji... p.s. es zinu arii to, ka tu apraavies pateikt alvim to pashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Tikko man zvanija hiveminds un teica, ka nepaliksim ne pie kadas juras, bet gan vienas privatmajas pagalma (t.i, darza), kur bus arii ugunskurs, shashljiki un, protams, alus un ja kads velesies varesim uz vietas nopirkt kautko stipraku! aa un lidz jurai nav talu, un lidz zaljumballei ne tik, t.i, 5 min. gajiens! Ja ir kadi jautajumi zvaniet man vai hivem! p.s stoke, noteikti, gribes kautko stipraku, taka hive reekjinies, ka jums Talsos bus jasaperk alkohols! Par alu ta po. to uz vietas var nopirkt un pat letak neka Talsos, bet par stiprakiem dzeriem, nezinu gan! p.p.s kas ar fotografeshanu? Man gan fochiks, gan kamera ir saplestas, lai gan, varbut, ari ne neesmu bijis majas nedelju... Bralis, itka, teica, ka nesis uz remontu, bet vai ir aiznesis - nezinu! EDIT: Hmm, es ta domaju, bet ka ar muziku? hive tai maja kautkas bus? Labi, velak ta balle, bet pirms tam un pec?! Edited July 6, 2006 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 es ta skatos, ka man sefs nedoma avansu izmaksat sonedel, ta ka es laikam atkritu, ja nu vienigi rit izmaksas, bet saubos. vins parasti 5dienas lidz pusdienai un pis prom.. aapsis uz cik ls tur jarekinas? mpzh masu varesu vienigi apkast Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 slieka blja tu man toreiz TAA izbesiji ar to pikji... p.s. es zinu arii to, ka tu apraavies pateikt alvim to pashu tu takaa mazs beerns, tjipa - ES TO IZDARIJU A TU TO NEIZDARIIJI *raada ar pirkstu* HAHAHAHA.... aaksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 ugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 tu dabuji pa degunu, a es nedabuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 divi aaksti dala pa degunu dabuushanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Tikko man zvanija hiveminds un teica, ka nepaliksim ne pie kadas juras, bet gan vienas privatmajas pagalma (t.i, darza), kur bus arii ugunskurs, shashljiki un, protams, alus un ja kads velesies varesim uz vietas nopirkt kautko stipraku! aa un lidz jurai nav talu, un lidz zaljumballei ne tik, t.i, 5 min. gajiens! Ja ir kadi jautajumi zvaniet man vai hivem! p.s stoke, noteikti, gribes kautko stipraku, taka hive reekjinies, ka jums Talsos bus jasaperk alkohols! Par alu ta po. to uz vietas var nopirkt un pat letak neka Talsos, bet par stiprakiem dzeriem, nezinu gan! p.p.s kas ar fotografeshanu? Man gan fochiks, gan kamera ir saplestas, lai gan, varbut, ari ne neesmu bijis majas nedelju... Bralis, itka, teica, ka nesis uz remontu, bet vai ir aiznesis - nezinu! EDIT: Hmm, es ta domaju, bet ka ar muziku? hive tai maja kautkas bus? Labi, velak ta balle, bet pirms tam un pec?! man buus videokamera un telefonaa ir radio Edited July 6, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now