silver_lv Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 eu psc ludzu atbanojat mani es necitoju jau zb gaidit kad vini parmainis ip ! luuduz es zberu ka necitoju ludzu atbanojat luuudzuu! piebilde(ja nee tad jus busiet sūdi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
test2 Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Pastāsti par kādiem sūdiem iet runa un tad varbūt padomāsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 ja nee tad jus busiet sūdi OWNED! Ieliec vispirms visas figņas, kas vajadzīgas (iemeslu, demo, adminu, kas nobanojis, utt.). Link to comment Share on other sites More sharing options...
silver_lv Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 nejau mani nobanoja bet kad es jau ieinstleeju cs bija bans man pikrs apmeram 3 nedeljam tikai bija kompis! !!! !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 tad vai nu maini ip.. vai aizmirsti par gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Čalīt, izlasi vienreiz noteikumus servera lietotājiem un tad griezies šeit.Varu pateikt tev vienu lietu ,bans tev paliks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Visi, kam ir unban tiesiibas ir -i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts