edzusZ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Cawas. weelejos pieteikties uz tiesibam jusu serveri. Drosi vien tapat neiedosiet bet vismaz pameginat var!! Jusu serveri esu bijis loti reti tikai kadas 3 reizes un to uz isu laiku uz kadam 5 min !! Man neko daudz jau nevajag tikai kick man tagad 14 tulit 15 gadi. Es maku apieties ar amx. Mans nick Edza^ es labprat ziedotu jusu serverim un dabutu slotu tikai caur banku es nevaru vai ir kada cita iespeja???? P.S noteikti lol es ne?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Jusu serveri esu bijis loti reti tikai kadas 3 reizes un to uz isu laiku uz kadam 5 min !! tas izsaka visu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 man tagad 14 tulit 15 gadi. P.S noteikti lol es ne?? 6ie te abi ari daudz ko izsaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Jusu serveri esu bijis loti reti tikai kadas 3 reizes un to uz isu laiku uz kadam 5 min !! es labprat ziedotu jusu serverim un dabutu slotu tikai caur banku es nevaru vai ir kada cita iespeja???? P.S noteikti lol es ne?? Tas, ka tu vispār neesi gandrīz bijis serverī tev īpaši nebija jāpiemin, bet balstoties uz tavu atklātību mani pārņēma divējāda nostāja - NĒ un vot p.s vismaz labi, ka saproti, ka esi lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
edzusZ Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 6ie te abi ari daudz ko izsaka nu re uzmineju bet pasakat plz vai ir cita iespeja ka iegut slotu nemaksajot caur banku bet kaut ka savadak??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 bet pasakat plz vai ir cita iespeja ka iegut slotu nemaksajot caur banku bet kaut ka savadak??????? Jā, sarunā tikšanos ar kādu no servera īpašniekiem, satiec viņu dzīvē, iedod rokā cēneri un čāpo laimīgs mājās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Kapec sis topiks ir veel valaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Es arii nesaprotu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts