Jump to content
GIGN Forum

Slota!

Recommended Posts

Nu taa uzsauksu tostu par to ka 1.6 aug plashuma, bet ne par sho ir shis topics!

Gribeju apjautaties GIGN papam (ja ta drixt izteikties - apvaonies un teiks es tev nesmu nekads papa)

Vai var tikt pie reserved slota ja nav iespejams, esmu gatavs ari nopelniit protams ja tada iespeja pastav, jo skatos 1.6 ir vel grutak tikt serveri un par cik pagaidam uz LV ir tik maz 1.6 serveru visi nak ieksaa!

P.S nu esiet sapratigi nesmu sikais lamers bez galvas.

Ljoti aspratigas atbildes un Jin vispar ielida ar nejedzigo Smiliju, karo4e vsjo jasno!

Ja jau jus sakiet ka nepazistamiek keksiem nedodat slotu, man nav problemu aizbraukt uz rigu un sadzert kadu alu, rikojiet tacu kadu pirti jeb ko tadu lai varetu iepaziit speletajus, bet ne jau ar tadiem [beep] kuri nav sasniegushi 15 gadu vecumu!

Ja jau jus sakiet ka nepazistamiek keksiem nedodat slotu

zini man jau liekas, ka tev ir taisniiba! TIkai tiem nepaziistamiem keksiem nedoto tiesiibas, nevis taadelj, ka vinji ir nepaziistami, bet gan taapeec, ka vinji ir KEKSI! smiliez.de_2551.gif

ps. man jau liekas, ka shito sadalju vispaar var sleegt ciet! Kaut kaa peedeeja, laikaa nav maniits, kad kaadam iedotu tiesiibas vai slotu!

Diesel kuraa bridii ta tu skaskatiiji Ultimaatu biggrin.gif

Es jau esmu sapratis ka nedos manu to slotu - vismaz uz apollo iedeva!

Nekas cits neatliek ka spelet citur jo gign serveris ir taa parslogots no playeriem ka nereti nakas 30 min gaidit kamer mapchange notiek.

P.S. Diesel ka tev skaitas tas freeslots un tu netiec ieksaa?

Patiesiiba ir taada, ja man savaa laikaa netiktu slots, es buutu speeleetu tajaa serverii, kuraa tiktu iekshaa. Protams, vieglaak tikt ir "sliktaa" serverii, bet es neesmu tik slims uz CS, lai niekotu laiku speeleejot neinteresantaa lameriskaa atmosfeeraa, liidz ar to es visdriizaak ka speeleetu reti vai arii vispaar nespeeleetu CS. Es gan nesaku, ka GIGN ir 100% PRO, bet tomeer shis serveris ir, ja ne labaakais, tad viens no labaakajiem noteikti.

Undertaker (rupja) kljuuda ir taa, ka vinjsh kaa aizvainots puishelis noshnjukst - nedosiet slotu, tad es ieshu speeleeties citaa smilshkastee...

Noturesim klusuma briidi, smiliez.de_2524.gif Unders muus pamet... smiliez.de_2428.gif

nu kaa jau COLE pareizi mineeja.. tas ir sava veida ultimats.. nedosiet man slotu ieshu spelet apollo... bet gan jau viss ok buus un tu sanemi to ko esi pelnijis.. kaa nekaa ir ziemassvetki...

P.S nu baigi gribeji ielikt shito suudinju smiliez.de_2469.gif

P.S2 under... shis attels nekadaa gadijumaa nav piezimets tev...

Da nee es tacu nekur neaizeju PROM! Es vienkarsi uzspeleshu pagaidam cita serverii jo es gign ir tik parpildiits ka rekonekt taisiit nav veerts es labaak gaidu kad machange buus.

P.S Cole neuzskati ka esmu berns un veel salidzini serverus ar smilskasteem smiliez.de_2125.gif un ultimatus neustadu (ja kads nezin man tad ir admintiesiibas uz gign) bet ne jau lieta sleepjas tur vienkarsi netieku ieksaa serverii huh.gifhuh.gifhuh.gifhuh.gifhuh.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...