Laurinho10 Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Noteikti daudzi mani peec shitaa Topic uzskatiis par riktiigu bet es tikai vakar regjistreejos un gribeetu zinaat: kaa var dabuut labaaku, krutaaku, cjipa, liimeni, vaardu (es pagaidaam es nuubish)? Piemeeram citiem ir Advanceets malacis (kaut kaa taa), malacis, geks, Kuls pacans... un ta veel tur ir taadi oranzhi kvadraatinji apakshaa... kaa lai es kljuustu krutaaks??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 kljuusti vecaaks, lasi graamatas, nodarbojies ar sportu, labi maacies, klausi vecaakus, eed daarzenjus un nespamo forumaa. tad, iespeejams, ar laiku dabuusi kaadu kvadraatinju klaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
myst Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 pird iek6a foruma visu ko gribi, tikai uzmanies no varnam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 es domāju, ka tas nenosaka kurš te ir kruts un kurš nē! kruts tu te NEKAD NEbūsi, jo visi te viens otru noliek. (kā man tas patīk ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ar šādiem topikiem tu tikai vari uzzināt kas ir vārnas un kas ir atvaļinājums, neko vairāk, bet tas priekš sākuma arī ir daudz - vismaz zini ap ko lietas grozās Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Nu tas ir tā. Jo vairāk noziedo, jo labāks tavs līmenis un vairāk kvadrātiņi. Ej uz sākumlapu un tad uz sadaļu "Ziedo!". Noziedo 10 ls un tev divi kvadrātiņi klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now