DeViL Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Dumaju o sebe pisat nenado , tak kak uze bil adminom no bil snat za nespravlenije s objazanastami ! Dumaju urok poshol v prok mnogomu nauchilsa u takix kak denja - (imettj mnogo terpenija) nuzni komandi takije kak xslap , xslay , xk - kogda nochuju i podutro sizu nety adm , zaxodat s chitami ! besit ! dumaju komadni netakije serjeznije , na last chans ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 rekomendēju maitu lai arī pēdējais prikols ar brāli mazo nebija foršs tomēr līdz tam laikam adminēja labi ... nepievil mūs draudziņ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Sen jau gignaa speele, skils labs + bijis admins atbalstu. + VINJSH PAZIIST RAYUSU DZIIVEE!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 Sen jau gignaa speele, skils labs + bijis admins atbalstu. + VINJSH PAZIIST RAYUSU DZIIVEE!!!!!!! nē, tas bija kalbaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 28, 2006 Author Report Share Posted June 28, 2006 (edited) KALBACA S MOIM NICKOM NEKOGDA NEIGRAL Ja igraju s samogo otkritija servera tut s reg nickom on prosto nemog nikak Edited June 28, 2006 by DeViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 28, 2006 Report Share Posted June 28, 2006 devils, lai gan biezhi lamaajaas, ir viens no sakariigaakajiem keeksiem speelee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 inogda bivajet sto nervi zdajut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 Man ar kautka gribetos redzet devil'u ka adminu. Jo chalis spele patiesham daudz! p.s nedzeriet 3diena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) Kā cs players viņš tiešām ir diezgan besīgs, jo vienmēr nofrago un paliek pēdējais! Neņemos spriest kāds viņš ir/bija/būs admins! Edited July 2, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 man reāli besī ka viņš kempo iedomājaties - viņš vislaik paliks komandā pēdējais dzīvais un nevienu čīteri tā arī neatradīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 nezinu vai bija jeega man te kaut ko postot, bet devils un par adminu? cik es vinju neesu redzejis, tikai zhurko un dirsh, ka vinju noshauj bik nereaalaak, varbuut buutu admins labs, bet nu cik es esmu pats te speleejis, shis nav tas cilveks ar kuru patiikami kopa speleet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 (edited) cik es vinju neesu redzejis, tikai zhurko un dirsh, ka vinju noshauj bik nereaalaak, kro kto bi jeshe govoril sto krisit Da i temboleje jesl iv nachale raunda vse lomatsa ti dopustim v inferno na balkone pochemu bi i neubit ottuda psc ! a potom pishut sto krisa ! nefig lomitsa ! ladno bi ja tam sidel vesj round !a tak 20 sec otsili Edited June 29, 2006 by DeViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) ja jau tu taa saki.. bet principaa, es vairaak sliecos uz to ka tu daudz runaa nevietaa.. nedelju atpakalj, man saaki braukt auguma par to ka man ir wh, vakar esot serveri biklam dirisi virsu, ka arii chiitojot.. nedomaaju, ka shaads cilveeks ir pelniijis xban, par paareejam komandam nezinu, un proti tas ir tikai mans viedoklis, un nezinu vai kaads vinju njems veera, bet kaa parastajam speletajam, shaadu cilveku admin loma redzeet negribeetos Edited June 29, 2006 by kro Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 kro ja nekogda nenakavo iz znakomix po serveru negovoril sto on chiter ! jesli toko v prikol ! ja igraju s samogo nachala i mnogix znaju kto postajano tut igrajet ! ti tut nachal igrat ja tee slovo negovoril ! jesli ti lomihsa i teba ubivajut podumaj otom stob igratj nemnozko poumneje ! a nepisat na cheloveka s too on krisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 es tieshaam nedomaaju, ka tas bija pajokam, tu man katru raundi dirsi virsu, taja pasha laikaa lbeasts speeleeja, kam tu luudzi lai man banu uzliek, to ka tu gribi atsmeereeties es saprotu, bet vismaz piekriiti vienam, tas nekam neder... un vakar ja jau tu jokojies, kapec bija jaalamaajas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 (edited) nuka nuka i skazi u kavo ja prosil stob tebe ban psotavili a ? kro ti prosto smeshnoj ! Lbeasta ja davno uze na servere nevidel! umnik ti Edited June 29, 2006 by DeViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 taja pasha laikaa lbeasts speeleeja, kam tu luudzi lai man banu uzliek paarlasi visu kaartiigaak, un varbuut, tad vinjam pasham paarjautaa, vai taa nav bijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 Kro v o1. ti sdesj igrajesh naverno vsego nedelju otsili , i kritika tvoja tut neumestna ! jesli u tebaj jestj kakajata neprijaznj to tka i skazi a nenado tut pripisivatj Lbeasta ! ja neprotiv mozem sprositj u nego ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 speeleeju sheit apmeeram 3nedeeljas, un man nekas nebuutu pretii pajautaat lbeastam, vai taa nav bijis, jo redz tu saac nervozeet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 kro prosto tebe skazatj nechego Link to comment Share on other sites More sharing options...
kro Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 varbuut tapec, ka visu pateicu ko gribeju? un veelreiz atvainojos par fluudu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 (edited) 20sec - YEAH RIGHT kā minimums 1min+ +/- 25sec, nu tā lai čista paliktu 30sec ko aizskriet līdz spotam un uzlikt c4. būtībā man pofig, ka viņš kriso, admins varbūt būtu labs, jo pieredze cs spēlēšanā ir liela, skills arī ir labs un ja vēl spēlētu daudz pa naktīm, vispār būtu ideāli - varētu palīdzēt nakts adminiem uzturēt kārtību sērverī. visi tādi labiņi paliek pirms acc prasīšanas, ka prieks skatīties Edited June 29, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ta taa taaa kas te atklaajas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 29, 2006 Author Report Share Posted June 29, 2006 (edited) shto tipo ja na kro govoril sto on chiter vobshe takoj off topic poshol Edited June 29, 2006 by DeViL Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 29, 2006 Report Share Posted June 29, 2006 ja mani atminja nevilj, vai devil jau agrak nebija tiesibas, kuras tika nonjemtas? vai ari es jaucu ar kadu citu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts