Venom Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vareetu kaads pateikt, vai LU ir iespeejams tikt pie i-neta, jo tur straadaajot esmu daudz kompiishu redzeejis, un nezinu pie kaa veersties! Kaut vai pa maksu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vareetu kaads pateikt, vai LU ir iespeejams tikt pie i-neta, jo tur straadaajot esmu daudz kompiishu redzeejis, un nezinu pie kaa veersties! Kaut vai pa maksu! LU ir kas ? Ja tas ir domāts LLU tad jā tur var tikt pie neta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 tuklais auna piere ! Pakustini tak malziet savas smadzenes! VENOM cik zinu, tad tikt tur var klat. Zinu, ka kadreiz shmaucu tur iekshaa pa brivu un tupeju, bet ka tas ir tagad nemacheshu teikt, to lai paskaidro kads kas to iestadi apmeklee akademisos nolukos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 ja vien vareetu pateikt preziicaak! nu nekas, gan jau kaadam paprasiishu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LU ir kas ? LU ir daudz nozīmju, bet šeit (cik saprotu), ir domāta Latvijas Universitāte Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 LU ir daudz nozīmju, bet šeit (cik saprotu), ir domāta Latvijas Universitāte Nu paldies kad izglītoji mani. Tagad to zināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 es nezinu kā tur var pa brīvu iešmaukt, ja tur visur ir jādod studenta apliecība un jāparkastās uz lapas - abās datorklasēs - gan pagraba, gan 3. stāvā, nu vienīgais biblenē k-kā varētu kamēr tās vecenes tur šiverē apkārt es īsti nezinu, iespējams tur vēl k-kur tanī ekā ir kompji, k-gan tur tikai pie neta var tikt, cs tur nespīd uzspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 slowik Droshi , ka tagad taa arii ir. Bet tad kad es to dariju, tad vareju pateikt ka esmu matematikas nodalas students un vareju marshet iekshaa.Tici mani tas bija pietiekami sen Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Vienu reizi muzhaa atstaju apliecibu uz galda, pec pus dienas konstateju ka man vinjas vairs nav, jo ejot prom biju vinju tur aizmirsis - rezultataa vilkos atpakalj uz LU... pa laimi tur pat vien bija Kopsh tas reizes cik es tur eju, nekad nekur nepierakstos un nekadas apliecibas neatstaju. Neviens arii neko nav prasiijis. Un arii ja paprasiitu, tad visticamaak, ka leetaa atmazka "aizmirsu majas" dereetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Vienu reizi muzhaa atstaju apliecibu uz galda, pec pus dienas konstateju ka man vinjas vairs nav, jo ejot prom biju vinju tur aizmirsis - rezultataa vilkos atpakalj uz LU... pa laimi tur pat vien bija Kopsh tas reizes cik es tur eju, nekad nekur nepierakstos un nekadas apliecibas neatstaju. Neviens arii neko nav prasiijis. Un arii ja paprasiitu, tad visticamaak, ka leetaa atmazka "aizmirsu majas" dereetu tas kā kurā telpā, teiksim pie švabras šitas neiet cauri, bet abās vecajās gan iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted June 30, 2006 Author Report Share Posted June 30, 2006 jaameegina buus biblenee! lol, es tak nedeelju bez i-net nevaru nodziivot! riebjas, ka taa vecene, kas izdod atsleegas ap 22:00 sleedz durvis ciet, nekur normaali pavazaaties nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now