KEPKE Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Nezinu vai shii ir pareizaa sadalj, bet gribeeju uzzinaat ko dod vote tiesiibas! Visiem likt banus un kokot, katru otro kas tipa besii ar araa? Cik tagad kopaa ir tie admini, kas uzrauga to serveri? Cik shajaa meenesii juus esat pieskjiirushi vote tiesiibas nepaziistamiem? Nah visi algst peec taam tiesiibaam! --------------- Ja nepatiik var droshi sho topiku dzeest aaraa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 nezinu vai vote tiesiibas var kaadu kokot ! Tik tieshaam nezinu! Bet..... viss ko tu gribi piem. ban , kick , map change u.t.t tu vari veikt caur VOTE! Tas gan nenoziimee ka tev arii izdevaas panakt savu! . . . .piem. kick "lameriti", ban "tu_loh" un vote de_aztec visiem speletaajiem ir vel jabalso! kaapec visi grib vote?! taapec ka vinji nezini ka var skatiities sheit. tu arii redzi cik tur kraasaini! cik vinji iedevushi vote tiesiibas? to tu arii vari skatiit sheit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 8, 2003 Author Report Share Posted December 8, 2003 L0ad1ng... es taa laagaa neiebraucu tavu domu , kaa saprast: kaapec visi grib vote?! taapec ka vinji nezini ka var skatiities sheit. tu arii redzi cik tur kraasaini! ...Kas visi grib dabuut vote, lai iekljuutu tajaa milziigajaa sarakstaa, kuraa bez search ganriiz neko nevar atrast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 tajaa sarakstaa ir redzami visi speeletaaji kas ir pieregjistreejushies uz gign servera.. un palasi uzmaniigaak.... visi niki kuri ir sarkanaa kraasa var banot zaljaa kickot un visi roza var votot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0ad1nq Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 nja... HTH.Betuska tnx par atbalsu shajaa smagajaa briidi! Tu atkal jau kaa vienmeer izsaki manas domas! tu neesi kaads burvis kas uzsuuc cilveeku domas? tas taa joka peec Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 vinjsh vienkaarshi lasa domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 9, 2003 Author Report Share Posted December 9, 2003 HTH.Betuska!!! To, ka var kikot es sapratu... ko dod vote tiesiibas! Visiem likt banus un kikot, katru otro kas tipa besii ar araa? ...bet kaada jeega? Tipa likties krutaakam par paareejiem vai ar ir kaads praktisks pielietojums! !!Bez kikoshanas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 padomaa...padomaa...padomaa veelreiz...padomaa veel... un ja nebusi parak stulbs tad sapratiisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEPKE Posted December 9, 2003 Author Report Share Posted December 9, 2003 Hmm... padomaa...padomaa...padomaa veelreiz...padomaa veel... un ja nebusi parak stulbs tad sapratiisi ...tu man gluzhi vai uzjautrini, nafig tavupraat es uzdevo to jautaajumu? Katraa zinhjaaa lai man nebuutu jaadomaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 smiekliigi ha ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts