denja Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Spelejot pedejo laiku serv daudzi speletaji ir jautaju6i lai uzmet voti ka 6ai6a dienas laika ka ari ap 12 nakti nebij kas uzmet voti taka gribetos palugt xvote tiesibas lai serv ir kas spele un spele norm mapes , vel ko es gribeju palugt tadu ka xchat deretu lai spelejo6 speletajs vai adm uzraksta aizdomas turamo speletaju . Protams butu jau labi ari pielikt xtsay , xgag BET ts ta jusu pa6u uzskatiem man galvenais ir xchat un xvote , par xtsay es gribetu pateikt tadu lietu ka slay taisit pec Pridinajuma a bridinat par C4 plant or c4 defuse es nevaru .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Nu jaa shodien bija diivaini, jo vaidzeeja gan xvote gan gag un arii say, jo gadiijaas ka visu dienu ir tikai 1 admins :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 ta ir ari parastajas dienas es vakar ari visu dienu speleju Link to comment Share on other sites More sharing options...
moobsta Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Pilnigi piekriitu! Dodat visus xgag u.c , jo chalis sapratiigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eDy Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 pa bishkiitim, pa bishkiitim un denjam galu galaa buus pilnais acc ! bet domaaju ka vareetu iedot, jo chalis draudzejas ar smadzeneem Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 xchat naak komplektaa ar visaam xsay komandaam. Tas taa informaacijai, bet ja par teemu, tad denjam var dot - normaals frukts. Speelee arii taa kaa maniaks, pat liigo vakaraa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jaa biju pat pilniigi paarsteigts, kad vinsh luudz man uzlikt voti. briiniijos kaapeec vinjam nav. dzheks unreaali daudz speelee, laikam citu neko nedara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 atbalstu dzheku nav jau nekaads pro kaa alvis , bet ielaid dareku savaa sirdii un viss buus labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 jā, spēlē viņš labi un arī ļjoooti daudz. manuprāt varētu dot. pac esmu viņam bieži prasījis lai uzmet vote.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Horoshij parnishka dumaju mozno datj ! Vse bi bilibi takimi adm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Horoshij parnishka dumaju mozno datj ! Vse bi bilibi takimi adm vot imenno Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 REC, denjka paren to sto nada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 denja ir viens no retajiem jauninjajiem, kas ir tiiri normaals. var dot kaut vai taapeec, ka vinsh nekad negulj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 da lab ies gul'u ... gl eju tagad gulet D Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 da lab ies gul'u ... gl eju tagad gulet D jauns rekords aiziet gulet 03? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vot vienu es nesaprotu kapec saja sadala raksta tadi kā hook cik zinu no nepazistamu cilveku postiem ir maz jeega un tapec varetu vini nerakstit ! Patīk tas, ka čalis drusku mainījis atieksmi un tik daudz vars nedirš pa mic bet nu nezinu vai votemap varētu dot bet par xgag gan atbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hOOk^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 ^Ali^ labi vairs šeit nemuldēšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Vot vienu es nesaprotu kapec saja sadala raksta tadi kā hook cik zinu no nepazistamu cilveku postiem ir maz jeega un tapec varetu vini nerakstit ! Patīk tas, ka čalis drusku mainījis atieksmi un tik daudz vars nedirš pa mic bet nu nezinu vai votemap varētu dot bet par xgag gan atbalstu! Es tā esmu ievērojis, ka Ali te baigais tētis palicis, kas visu izlemj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
br1T^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Njaa, ir Ali taada tiexsme visus nolikt pie vietas gan ar savaam x_cvote, gan ar nelieliem uzbraucieniem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
br1T^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nuu jaaa, bet runaajot par to Acc.. domaaju ka chalim shiis lietinjas lieti noderees, jo patieshaam ir brizhi kad bez shaadaam komandaam nevar iztikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 brit ir edit poga , un luudzu nesaakam offtopic sheit.. par ali neko neteikshu nav ko attieciibas veel saboojat.. bet ar denju skaids ir , zvanam 23 no dareka telefona ap 7 vakaraa denis gul taa vismaz mamma teica , noteikti gatavoojas pa nakti gignaa admineet... dot var .. bet veciit toos 4iiterus taa uzmaniigaak skaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Es tā esmu ievērojis, ka Ali te baigais tētis palicis, kas visu izlemj. allworth tētis es nēsmu varbūt esmu mainijies bet nejau tapēc ka man ir admina tiesības, jo tās ir sen ! Bet nu Visi mani posti ir par tēmu un ja ko saku tad paskaidroju kapēc un kas ! Atiecība uz denju agrāk nepatika tas, ka viņš daudz runāja pa mic bet tagad jau mainijies Man vnk nepatīk šie postu krājēji, kas paši zin ka viņa antirec vai rec neko nemaina bet vnk liek tos postus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nezinu gan vai ir tik liela vajadziiba pec tam say komandaam, parasti jau visi saprota peec xslap. Bet par parejo atbalstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 par denju tieshaam manliekas var teikt tikai to labaako... takaa viennoziimiigi atbalstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Nezinu gan vai ir tik liela vajadziiba pec tam say komandaam, parasti jau visi saprota peec xslap. Bet par parejo atbalstu... piekrītu šim censonim, bet ir viena feina lieta, kur bez say nekādi nevar, tas ir adminčats, jo reāli nēsmu redzējis, ka kāds izmantotu csay or tsay, lai pateiktu k-ko (labi esmu, bet reti, ļooooooti reti).. tāka atbalstu denju visā, ko uzskata par nepieciešamu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts