denja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 redzot to ka vins iepostojis to postu ir 6:58, tad tas ari veretu but tas laiks kad vins paarradas ^^. es vakardien neatcer nevienu raundu, un tikai tagad poha atlaida. darba esmu neparsepjams, neko nevaru izdarit. bet sis mokas ir ta verts. ne 6:58 es jau pamodos mani kautkads pid.... pamodinaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 6, 2006 Author Report Share Posted July 6, 2006 denjam ūberplāns 20 km līdz mājām un nekāda transporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 (edited) Nekas mans draugs nakti skreeja 40 km bet noskreeja un 3 dienas nevareeja pastaigaat p.s laikam kadas 3 stundas skreeja a es pat neatceros Edited July 6, 2006 by BlackDrake Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 denja master staigāšanā... vismaz svaigu gaisu paelpoji un čīteriem gignā bīja prieki, jo nebija adminu serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nekas es ap 7 iegaju un viniem bija labi prieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nekas es ap 7 iegaju un viniem bija labi prieki Fanaaats es nesaprotu ka var nakti nospeeleet un vai nostaigaat un tik agri pamosties tas tak nav normali taatad biosistema ķermenī ir nepareiza Link to comment Share on other sites More sharing options...
holio Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 mle denja driz bus nobanojis visvairak Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Baismīgi tagad nožēloju, ka neaizāju pašaudīties un pielieties. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 Baismīgi tagad nožēloju, ka neaizāju pašaudīties un pielieties. - šis vilciens jau aizgājis, gaidi nākošo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted July 6, 2006 Report Share Posted July 6, 2006 nu es vismaz redzēju kā Krištianu Ronaldu aktieriski krita un dabūja skuju. Allez Les Bleus jeb Aļļezz Ļes Bļē! ā, un 2h tika iegūts pietiekami daudz cs. back to BF Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 10, 2006 Author Report Share Posted July 10, 2006 es domāju, ka tauta pēc kāda laiciņa gribēs šitādu pasākumu atkārtot, ne? Protams, mācīsimies no savām kļūdām un uzreiz rezervēsim to PRO zāli, kur ir labāki kompīši... nākošreiz, domāju, varētu arīkādu miniturnīriņu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 tad jau jāsaveido komandas pirms mēs uz turieni dodamies un jāzin cik kompjus ņemt, lai visi tiek sēdēt kopā un rēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 jaa protams, ka varetu atkartot, bet tiesam jazin komandas jau ieprieks un vel ir tad janem uz visu dienu vai nakti, lai nav jadoma kaa majas nokluut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 es esmu par dienu, jo nākamajā rītā jēlam atnakt uz darbu nav forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 10, 2006 Report Share Posted July 10, 2006 es esmu par dienu, jo nākamajā rītā jēlam atnakt uz darbu nav forši. vai neaiziet... varētu, jau tagad veidot komandas, un diena, kad tas notiktu varētu būt 6diena ~ 17:00 un uz kādām 5-6 h ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shendu Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) Zeel ka soreiz netiku ...nekosreiz noteikti gribetos but ....varetu mani informet par vietu un datumu un nudas lietas piekritu domai taisit visu stelli pa dienu ta izdevigak.. PS> 13 gadigiem lausiet??.. Edited July 21, 2006 by shendu Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 (edited) PS> 13 gadigiem lausiet?? (neuztraucieties smigu jau esu dzeris? un biju sodien WCG 2006) MEGAROFLOL! Dauni, domā kādam tu tur baigi esi vajadzīgs? Beeeeidz! Un tu pie tam vēl esi dzēris. Tāds ērglis. Un vēl WCG bijis. Nu UNREALs bullis. Btw. Burtu lielums spārda. Edited July 21, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 es vairak nevaru radities Tornado.pro man jau kadi pieci cilveki solijushi tur sist Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 lol? shitas vispaar sen jau ir beidzies Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted July 22, 2006 Report Share Posted July 22, 2006 nja tikai kada datuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts