Pinky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 vien` dien` uzmetaas shitaa fishka, kad meegjinaaju atveert daemon tuulus. paarinstaleet neizdodas, met shito pashu erroru. risinaajumi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Tev bija no pasa sakuma kad noinstaleji daemon vai ari tik tagad ta saka notikt? Kads windows tev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 19, 2006 Author Report Share Posted June 19, 2006 peekshnji taads uzmetaas. windovs man ir xp x64, daemon tuuli arii ir x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Iesaku pāriet uz alchohol 120% Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 (edited) Ja esi meginajis parinstalet un nekadi neizdodas, tad japarinstale viss windows! Vienkrasi ir sachakarets...Es tev iesaku pariet uz citu daemon protams nosaukums programmai cits bet domats tam pasam.. Ir vel tadas lidzigas.. Sis daemon kuram lec error ir windows vinu sachakarejos..pamekle google... Edited June 19, 2006 by proxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Reģistri nav piecūkājušies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 uz 64bit vindas joprojaam meedz buut gemorojs ar daudzaam aplikaacijaam. p.s. man laikam ir vajadzīgs tulks no latviešu valodas, jo es praktiski neko nesapratu no proxy teiktā Link to comment Share on other sites More sharing options...
proxY Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Es saku lai vins pamekle google citu daemon tool! es zinu ka ir vel versijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Pinky karo4 man ari sitads suds bija, tikai man bija zilaa ekraana eera. Tiko iesledzu d-tools kompis nokaras. Megini uninstall un vienk panem citu versiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted June 20, 2006 Author Report Share Posted June 20, 2006 tur jau taa saals, ka es nevaru uninstaleet, man met shito pashu erroru aaraa ! domaaju, ka versija ir pareizaa, jo vinja normaali straadaaja, liidz peekshnji noluuza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest D3v1L Posted June 20, 2006 Report Share Posted June 20, 2006 Man ar deamon tools ari ir mazas problemas meginaju instelet fifa06 ieinstelejas pec tam daemontools jainstele nekas nezidodas p.s Kads war pateikt ar alchokol 120% ar war ja kad spele aiziet normaaali ? un ja jaaa tad ludzu waretu pateikt kas jadara a120% jo es no winja neko daudz nesaprotu jo neesmu lietojis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now