anfisa Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 ah tad tas tu molder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 9, 2003 Report Share Posted December 9, 2003 tas bij pirms jaunaa gada. iirijaa autobusi bij atcelti, naacaas stopeet liidz Dublinai. vienu stundu pirms reisa uz Vaaciju paspeeju. viens taads riktiigi samiegojies kex aizveda. nav gluzhi trakaakais (ar riteni nekur taa iipashi neesmu zhaavies, kaadam purnu ar neesmu dauziijis), bet stresainaakais gan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Lt Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 NEEE tas ir labais ! Man ka es biju siiks pie manis atbrauca omcene no Canada un deva visaadus saldumus ! OK . A tad me seetaa meetaa tos gaisaa un kondze uz jumta "ble" nu labi mans lien taj pakal un tad no 2. staava nolidoju uz brugji un celi pa pipeleem . Jaa saapeet jau nesaapeejaa jo biju siiks un neko nejeedzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0Lt Posted December 10, 2003 Report Share Posted December 10, 2003 EEEEEEEEEEEE kapeec te nau kur raxtiit idejas ???????? Davaj kaads uztaisa topi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now