Cove.r Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 (edited) man viss itka strada bet dazsh 4iters tiek izbanots un pec 1 min vai atrak ir jau atpakalj serveri kape ta? bet ip itka nemainijas dazham Edited June 14, 2006 by Cove.r Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 man viss itka strada bet dazsh 4iters tiek izbanots un pec 1 min vai atrak ir jau atpakalj serveri kape ta? mo6 maina ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 esmu lasiji vai vai dzirdejis ka ir tadu citu paka ka maina ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 esmu lasiji vai vai dzirdejis ka ir tadu citu paka ka maina ip n ja muzdie nu 4iteri tadi ****** tadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Nu paarbaudi vai var tikt atpakal ieej ar kkaadu niku un no serv konsoles izbano sevi aaraa un pameegini ieiet! Esmu 99% paarliecinaats ka vins maina IP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 14, 2006 Author Report Share Posted June 14, 2006 Nu paarbaudi vai var tikt atpakal ieej ar kkaadu niku un no serv konsoles izbano sevi aaraa un pameegini ieiet! Esmu 99% paarliecinaats ka vins maina IP... es esmu meginajis itka nevar bet vienu izbanoju shis uzreiz atpakalj un kad bano atkal vairs sho nekiko nakas nept sha ip un add banlist Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Paskaties Cove.r vai tev nav kljuda admincmd.sma faila, es tur biju nokļūdijies un man bija līdzīga problēma paskaties tev jābūt tur rindai register_concmd("amx_banipxxxx", "cmdBanIP", ADMIN_BAN, "<name or #userid> <minutes> [reason]") Tada jasamaina pret veco Varbūt ar to viss kārtība tad es tieshām nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Paskaties Cove.r vai tev nav kljuda admincmd.sma faila, es tur biju nokļūdijies un man bija līdzīga problēma paskaties tev jābūt tur rindai register_concmd("amx_banipxxxx", "cmdBanIP", ADMIN_BAN, "<name or #userid> <minutes> [reason]") Tada jasamaina pret veco Varbūt ar to viss kārtība tad es tieshām nezinu Shaubos ka ta labak lai lil neti pasaki vinsh mums experts amxbans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 Shaubos ka ta labak lai lil neti pasaki vinsh mums experts amxbans tiko pats sevi zibanoju un vareju tikt atpakalj kape ta pasha sakuma viss stradaja ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 a maajaslapaa bans paraadiijaas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 15, 2006 Author Report Share Posted June 15, 2006 a maajaslapaa bans paraadiijaas? ja paradijas bet kad banoju ar veco komandu pirms uzliku amxbans bans strada Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Man tagad tāpati problēma ir bezī ārā, es esmu dusmīgs pārlikšu amxbans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cove.r Posted June 16, 2006 Author Report Share Posted June 16, 2006 Man tagad tāpati problēma ir bezī ārā, es esmu dusmīgs pārlikšu amxbans vienkarshi nonem amxbans un admincmd ieliec veco kamandu un ta bano ka nakas ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
7sky*Lenys Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) Gan jau aizies, nav ko raudāt, Tikai jāpārinstalē viss Edited June 16, 2006 by 7sky*Lenys Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 (edited) esmu lasiji vai vai dzirdejis ka ir tadu citu paka ka maina ip taaatd tu esi paarlasiijies varbuut bano uz id nevis ip, banned.cfg un listip.cfg ir? ja viss ir tad gan jau maina ip, bet vispirms izdari kaa te viens cilveeks jau teica, paameegjini sevi nobanot Edited June 16, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now