Jump to content
GIGN Forum

Gign Respect

Recommended Posts

Vispār es domāju tā, ka daudzi domā ka viņi nevar saprast un spciāli izlaiž dažas rindiņas, ko uzskata par nesvarīgām, bet daži ir tādi kas točna iztaisa visu kā vajag, bet viņiem uzmet dažādus Errorus... Man pašam bija tā kad pirmo reizi izlasiiju Worm pamācību... Tad saaku kaut ko cokniit.... Errorus met jo dakis ir nopists ar visaadaam huinaam, kad pārinstaleeju un izdariiju visu peec pamaaciibas tad viss aizgaaja.... Visspaar Thx GIGN.... Daziem nav taisniiba ja nebuutu mazo serveriishu naakotnee vispaar nebuutu serveru... Jo no visiem siem tukstoshiem vai vairaak izdziivo tomeer stipraaakais un turpina savu darbu... Kaa GIGN sakumaa kaa siki Mazgadiigi noziedzinieki ( SRY ) Bet tagad pashi redzat paarmainas .... Viss nAAk ar gadiem... Lai tak taisa lai censhas thumbsup.gif

Bet nevajag jau saukt par pridurakiem dry.gif

Pats lasiiju un tagad lasu visus postus un topikus kaa un kas buutu labaaak serverim jo riiit pats kershos pie darba..... Jau pieraxtiiju kurus ir jaalasa smile.gif

Bet tiem noobinjiem iesaku izlasiiit visus poustus nevis poustot VIENADUS TOPIKUS!!!!!!!!!!!!!!

Shodien piemeeram man Worm izskaidroja ka Kompis der serverim Thx par to.....

Maajas lapa man tika uzlausta 2 reizes, bet es atradu galu galaa kas jaadara lai neuzlauz...

VISS THX smiliez.de_265.gifsmiliez.de_265.gif

Edited by D-DaY

Neredzi ka tur paskaidrots ( ANALFABEET ).. KA vajag visu izlasiit un tad postot, jo vajag visu izlasiit UN JA TU VEEL NEREDZI TAD VAJAG IZLASIIT un ja nepieciešams paarinstaleet KOMPI.... ( AUNS ) smiliez.de_2469.gif

Edited by D-DaY

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...