D-DaY Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) Vispār es domāju tā, ka daudzi domā ka viņi nevar saprast un spciāli izlaiž dažas rindiņas, ko uzskata par nesvarīgām, bet daži ir tādi kas točna iztaisa visu kā vajag, bet viņiem uzmet dažādus Errorus... Man pašam bija tā kad pirmo reizi izlasiiju Worm pamācību... Tad saaku kaut ko cokniit.... Errorus met jo dakis ir nopists ar visaadaam huinaam, kad pārinstaleeju un izdariiju visu peec pamaaciibas tad viss aizgaaja.... Visspaar Thx GIGN.... Daziem nav taisniiba ja nebuutu mazo serveriishu naakotnee vispaar nebuutu serveru... Jo no visiem siem tukstoshiem vai vairaak izdziivo tomeer stipraaakais un turpina savu darbu... Kaa GIGN sakumaa kaa siki Mazgadiigi noziedzinieki ( SRY ) Bet tagad pashi redzat paarmainas .... Viss nAAk ar gadiem... Lai tak taisa lai censhas Bet nevajag jau saukt par pridurakiem Pats lasiiju un tagad lasu visus postus un topikus kaa un kas buutu labaaak serverim jo riiit pats kershos pie darba..... Jau pieraxtiiju kurus ir jaalasa Bet tiem noobinjiem iesaku izlasiiit visus poustus nevis poustot VIENADUS TOPIKUS!!!!!!!!!!!!!! Shodien piemeeram man Worm izskaidroja ka Kompis der serverim Thx par to..... Maajas lapa man tika uzlausta 2 reizes, bet es atradu galu galaa kas jaadara lai neuzlauz... VISS THX Edited June 12, 2006 by D-DaY Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Kādā sakarā tu to ierakstīji pie "Counter-Strike & server mods/plugins" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-DaY Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 (edited) Neredzi ka tur paskaidrots ( ANALFABEET ).. KA vajag visu izlasiit un tad postot, jo vajag visu izlasiit UN JA TU VEEL NEREDZI TAD VAJAG IZLASIIT un ja nepieciešams paarinstaleet KOMPI.... ( AUNS ) Edited June 12, 2006 by D-DaY Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 nu runa patiesam patizla bet vienalga turpini savu bezjedzigo dzivi rakstot kautkadus gljumigus tekstus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-DaY Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 Buutu tu runci visspaar pakluseejis uzdod kaut kaadus bezjeedziigus jautaajumus par PLUGIENIEM IZLASO SHO UN TAD DISIES VAI EJ UZ PRIVAAT STUNDAAM!!!!! http://amxmodx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) ej pakaka tas tevi nomierinas bet es uz tevim gribetu Edited June 12, 2006 by bloodguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirdiens Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 es domaaju, ka ar sho tekstu tu gign`iesiem dirsaa neieliidiisi piekriitu tam (kuram avarataa tas kakis, aizmirsu kaads tur nick) vo sis rakstiija pilniigi pareizi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 man liekas ka JUS aiziesiet atvalinajuma pliz gign ja sutat mani tad vinus ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now