bloodguy Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 (edited) HELP dazi jautajumi 1: ir kautkads cvar vai plugins ka nu piem es esu spectatoros ja un es gribu lai vinji netiek ieksa pe ct un ari pie t nu kautkads sv_ctplayers 0 tad cvar ir?? vai savadaks?? vai ari amx_ctplayers 0??? please pasakaiet man atri vajdzetu 2: Vai ir tads plugins ka ir jauzraksta ready katram speletajam un tad sakas raunds??? 3: Ir kads cvar vai plugins ka piem es sauju pa t es esmu ct bet vinjiem neko neatnjem nu ka damage es vinjiem neatnjemu un tapat ari vinji kautvai arn nazi?? 4:Vai ir tads plugins ka es uzrakstu amx_wall un prieksa paradas siena es zinu ka tads ir amx_wall bet caur vinju var iziet help!?? 5.Vai ir tads plugins ka es piem uzrakstu amx_jail un tad vins paradas vientulja istaba ar citiem!?(nu ar tiem kurus es esmu tur teleportejusi) Un tas ari viss Bet please atbildiet normali! Edited June 12, 2006 by bloodguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 bļedj sakoda kraasas aciis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 D labais bet please answer nu ok par WALL ES PATS ATRADU! PAr parejiem PLease Link to comment Share on other sites More sharing options...
snjuuu Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Euu pasak man ar kur wall dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 (edited) amxmodx.org ieej un tur searcha uzraksti admin wall! un ludzu! BET KADS MAN ARI PALIDZES? Edited June 12, 2006 by bloodguy Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 HELP dazi jautajumi 1: ir kautkads cvar vai plugins ka nu piem es esu spectatoros ja un es gribu lai vinji netiek ieksa pe ct un ari pie t nu kautkads sv_ctplayers 0 tad cvar ir?? vai savadaks?? vai ari amx_ctplayers 0??? please pasakaiet man atri vajdzetu 2: Vai ir tads plugins ka ir jauzraksta ready katram speletajam un tad sakas raunds??? 3: Ir kads cvar vai plugins ka piem es sauju pa t es esmu ct bet vinjiem neko neatnjem nu ka damage es vinjiem neatnjemu un tapat ari vinji kautvai arn nazi?? 4:Vai ir tads plugins ka es uzrakstu amx_wall un prieksa paradas siena es zinu ka tads ir amx_wall bet caur vinju var iziet help!?? 5.Vai ir tads plugins ka es piem uzrakstu amx_jail un tad vins paradas vientulja istaba ar citiem!?(nu ar tiem kurus es esmu tur teleportejusi) Un tas ari viss Bet please atbildiet normali! 2. http://www.amxmodx.org/forums/viewtopic.php?p=211283 3. http://www.amxmodx.org/forums/viewtopic.php?p=206024 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted June 13, 2006 Author Report Share Posted June 13, 2006 nu ok thx jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now