Spriidiitis Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Nu es nezinu Vai shaads jautrajums ir bijis bet tik un ta paprasiishu Kaa uztasiit web serveri kas stradaaa 24/7 nevis tikai atd kad kompis ieslegts ??? (es ceru dabuut tabildi un vary dereet ka adbilde bus gara bet iespejams ka nee bet lieku 70%:30% ka bus gara, ho shitas proces ir sarezgiits es vnk uztasiju sho topicu lai citi zinaatu jo man pat nav web lapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 mosh nesledz kompi araa? bet nu ja tas nav tas ko gribi, tad visticamak naksies skirties no kada desmitnieka meenesii par web hostingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spriidiitis Posted June 7, 2006 Author Report Share Posted June 7, 2006 :DDDDDDDDD kaa jau wormam pieklaajs un 1.kart ja nevar 24/7 tureet kompi un neslegt araa =? ko tiem vsiem dariit :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Tu izlasīji, ko worms rakstīja? Ja negribi slēgt kompi ārā, nāksies šķirties no 10ls mēnesī par lapas hostingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Da vinsh jau cer ka viss ir pa velti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 7, 2006 Report Share Posted June 7, 2006 Par velti ir iespējams dabūt, ja pareizajās vietās sarunā - ar nosacījumu, ka tur būs kaut kas sakarīgs un samērā unikāls. Jau laicīgi pateikšu: te nav tas gadījums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now