Jump to content
GIGN Forum

Slay, Gag, Votemap


Guest blody
 Share

Recommended Posts

Guest blody

Kad saaku speeleet gignaa( es vairs iisti neatceros kad tas bija) es peec kaada laika biju izluudzies visu tiesiibu paketi tb xk,xb,xslay,sayi,votemap,gag,nick u.t.t.

Kad gadu nebiju speeleejis EDD pienaaca skolaa klaat un teica vai vinjsh man varot nonjemt tiesiibas nost jo ir jaunie admini utt. , es teicu ka man vienalga un vinjsh nonjeema visu iznjemot to slotu par ziedoshanu , veelaak viss paveersaas savaadaak un divus meeneshus atpakalj es atsaaku speeleet cs(forumaa iespeejams jau biju atpakalj agraak) - tas noziimee ka shauju arii gignaa. Tad nu es edd paluudzu uzlikt tiesiibas atpakalj bet shis tai briidi nevareeja tikt pie kompja un es gaidiiju kaadu nedeelju liidz macho man uzlika xsay,xslay,xb,xk .

Tad es saakuma nejutu iipashu vajadziibu peec aareejaam komandaam es neko vairaak neprasiiju. TAd nu deelj viena starpgadiijuma macho man nonjeema slayus-tas bija pirms meenesha vai biki vairaak - tad nu tagad situaacija ir taada, ka saaku izjust PAARDABISKU tieksmi uz slayiem jo kopsh man vinju nonjeema es izliidzos ar xk un protams cilveeki nav apmierinaati , speeleeju arii naktiis (peedeejaa laikaa pat ljoti biezji) un gribeetos kaadreiz nomainiit mapi un cilveeki arii saakt diikt kad uzliekaas chetau vai veel sazin kas - nu man jau itkaa taas kartes visas liekaas vienaadas(nu vieniigi estate nepatiik) bet negribaas arii speeleet pustukshaa servaa :/

Par xgag - es jau kad tikko atsaaku speeleet izjutu vajadziibu peec shii briinuma bet noleemu nezagt laiku adminiem un neprasiiju bet tagad visadi cilveeki un veel citi keksi saak runaat par kaukaadaam jaunaako zekjubikshu cenaam un saviem diametriem un radiusiem ka zb

Paldies par uzmaniibu

Link to comment
Share on other sites

galvenā morāle - netaisīt teamslay. Savai komandai vēl var atsevišķos momentos, ja visi liek mīksto uz bumbu (bet ja visi), bet pretinieku komandai nekad. Nu nekad.

daži varbūt prasīs kāpēc es lieku tiesības ja jau atteicos to darīt? smile.gif Nu šitādos skaidros gadījumos jau var, man vienkārši nepatīk domāt.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...