Jump to content
GIGN Forum

cs2.gign.lv

Recommended Posts

Biezhi cs.gign.lv servs ir pilns uz paaris stundaam,kas atliek tiem ,kuri netiek iekshaa serverii arii peec aptuveni 20 min. mudiishanaas? jaa ,pareizi, jaani, iet uz citu serveri! un ja kaads lielais teevs negrib lai tauta aizpluust uz citiem serveriem ,jaaveido gign otrais serveris-cs2.gign.lv[gan jau arii otrajaa servaa [ja taadu izveidos] buus kaads admins ]

uz cs2.gign.lv vaidzees atseviskji tiesiibas? tie serveri nebuus saistiiti?

da labi ja cs2.gign.lv nelagos un savaadaak negljukos es piemeram ieshu spelet tur.. nevaru iedomaaties nekaadus iemeslus kapec visiem vaidzetu gribeet tikt uz cs.gign.lv ja buutu cs2.gign.lv kursh ir tik pat labs un veel pie tam tukshaaks.. ( no saakuma )

Njamzz, domaaju ka tiesiibas var palit vienaadas uz abiem serveriem, vieniigais, kas buutu labi, ja uz otraa servera butu 100% Public Access, bet uz pirmaa Registred. Un tad buutu labi "atregjistreet" lielaako dalju "iesaaceeju", lai gaiss tiiraaks tongue.gif

Taadi plugini kaa W3 etc. suukaa!

Ir daudz adminu, un ne visiem ir sloti, taatad, admini buus abos sevros, vismaz piikja stundaas.

Par servera apmekleeetiibu- ja biezhi vien cilveeks netiek serverii (full), logjiski, ka vinjsh meklee citu vietu, ja taa izraadaas labaka, vinjsh tur paliek. Domaaju, ka ar otru serveri GIGN piesaistiitu vairaak tautas. Piemeeram, ja piermais serveris pilns, cilveeks konektee pie otraa. Bet, ja nav taada "otraa" servera, vinjsh protams meklee vietu uz ("pasaules") kaada cita servera.

Mans pillniigi piekrist COLE >>warcraft3 mode suukaa totaali un galiigi !

Tas ir galiigs stulbums un vajag jau tomeer to 2. gign servaku lai ir

vieta kur iet ja gign ir pilns (kaa parasti ir) tad aiziet uz to 2. servaku !

A taa gign pilns cilveeks meegina meegina lauzties kaada 1-3 minuutes un tad aiziet citur >> a tad buutu gign jau pa 2 vietaam topaa ! visticamaak ja buutu arii JAUNAS KARTES tad varbuut vareetu meeginaat paarsist arii cs.gign.lv

Nu taa worm meegini uzkrukjiit to 2. gign serveri ! rolleyes.gif

un ja kaads lielais teevs negrib lai tauta aizpluust uz citiem serveriem

aizpluust? Es kautkaa aizpluushanu nu galiigi neesmu noveerojis... kopsh serveris pastaav ir bijusi viena vieniiga piepluushana. Ok ir aizpluudushi kaukaadi absoluutaakie lameri (teiksim blody) bet nu taa ta kaa nebuutu saapiiga lieta.

Piesaistiit vairaak tautas? Tas ir veel vairaak tautas? Ak vai. Gribeeju teikt ka mees to neveelamies, bet ja taa padomaa, tad jau peec idejas vareetu. Enivei, par sho ideju worms teica "hvz, mosh" (cik netipiski). Par visaadiem plaginshitiem esmu pret. Bet nu enivei... redzeesim. wacko.gif

tas buutu ljoti labi ja buutu 2. gign servers. taa ideja par registreetiem un neregistreetiem bija laba, protams domaaju ka abiem buutu jabuut saistiitiem. Nekaadus pluginus toch nevajag tie suukaa biggrin.gif.

Es tikai gribeeju pajautaaat vai uz cs2.gign.lv nevareetu uzlikt no saakuma cs 1.6 taa lai tauta iemeegina, un tad jau jaaskataas vai buus apmekleets vai jaatstaaj vai likt atpakalj 1.5 ? Tas tikai taa jautaajums.

nafig nee nevajag 1.6.

1.6. suuuuukaa peedeejais suuds ---> ja jau buuutu laba tad jau visi serveri paarveidotos par 1.6 kaa bija no 1.3-->1.4.-->1.5. vajadzeetu turpinaaties uz 1.6 bet taa nav !

Secinaajums : 1.6. tautai nepatiik un tas nav vajadziigs.

Ja 1.6. paraadiijaas jau vasaraa laikam un serveri nebija ---> tagad arii tikai viens ir un tur arii speeleetaaji nav !

Taatad nevajag nekaadu 1.6 !

smiliez.de_2125.gif

tikai visa pasaule speelee uz serveriem 1.6 un pagaidam cilveeki ir par slinku lai ieinstaleetu cs 1.6.. bet ja visi serveri paarietu arii latvijaa tapat kaa visaas citaas valstiis ( varbuut gandriiz visaas ) uz cs 1.6 tad arii nekas cits tiem slinkajiem neatkliktu kaa instaleet 1.6

bet ja jau cs 1.6 tik ljoti suukaa tad pasaki kaapeec

1.6 nav populars tikai delj ta suuda steam. un ee.. piebilde macho teiktajam par cilveku skaitu - ja cilveeki vienmer kaut kur aizpluust, tad man interesanti kapeec aizvien biezhak paradaas teksti 'vai es nevaretu dabut reserved slot, jo es biezhi netieku spelet jusu serveriitii'

euz a ja taps cs2.gign.lv vinju vajag ljoti liiidzigu kaa iistais cs.gign.lv. Varbuut vel kaadu citu plugin piemest klaat. TIKAI NE WAR3 vai kaadus citus game plugin! un tur arii izmegjinaat jaunas map kaa tauta spelee! smile.gif

sulik - taapec ka visiem apniik spaidiit 1 min grib uzreiz tik iekshaa :|

chuvax izceelaas ar idiotismu.....

+bljedj kaah kaada tev starpiiba vai es vinju paziistu vai nee... ka tik kauko sviestainu uzrakstiit.

ai sviests.... 1.6 enivei buus tad ja to stiimu izrubiis.... (cik aceros uz linuxa nevareeja uzlikt nemaz)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...